ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Το υπέροχο Summer Edition του βραβευμένου Bistrot 55

WIZ TEAM

Το αγαπημένο fine dining εστιατόριο της Λεμεσού, που φιγουράρει στη δεκάδα των Wiz 50 Best Restaurants, μας προτείνει αυτή την περίοδο την καλοκαιρινή εκδοχή του.

Έχοντας τα ίδια ψηλά standards σε σχέση με τις πρώτες ύλες και την αφοσίωση στην ποιότητα, το Bistrot 55 Summer Edition προτείνει ένα μενού α λα καρτ που διαφέρει από αυτό του Classic, αφού είναι αρκετά πιο comfort.

Κάτω από τη δροσιά των ευκαλύπτων, στο νότιο μέρος του ξενοδοχείο Park Beach, στο Δασούδι, μπορείς να πας από το πρωί για brunch, απολαμβάνοντας τα γνωστά πλέον πιάτα του Bistro 55, καφέδες αλλά και smoothies, το μεσημέρι προσφέρονται ορισμένα πιάτα για lunch, το απόγευμα για aperitivo πάλι με κάποια πιάτα, ενώ από τις 19.00 και μετά ξεκινά το dinner menu, που είναι α λα καρτ.

Από το 2019 είναι κάποια πιάτα που έχουν γίνει signature στο Bistrot 55, όπως η μπριζόλα, η σαλάτα με χαλούμι, σαλάτα με παντζάρι, ή το ceviche, ενώ κάθε καλοκαίρι προστίθενται και καινούργια πιάτα, όπως πχ το linguini με γαρίδες που μπήκε φέτος, ή το tuna tataki.

Το φαγητό σας μπορείτε να το συνδυάσετε με κρασί (στο wine list υπάρχει μεγάλη ποικιλία από κυπριακά κρασιά, κάποια αυστριακά, κάποια ισραηλίτικα και κάποια από Νέο Κόσμο), αλλά και κοκτέιλ, επίσης επιλέγοντας ανάμεσα στα signature του μενού.

Σε σχέση με το Bistrot 55 Classic Edition, αυτό το διάστημα λειτουργεί τρεις φορές τη βδομάδα (Τετ, Πεμ & Παρ), μέχρι και τις 20 του Ιούλη, ενώ μαθαίνουμε πως με το κλείσιμό του για το καλοκαίρι στον χώρο θα γίνει μια σοβαρή ανακαίνιση.

Info
Τηλ. 25212100
Νότιο μέρος του ξενοδοχείο Park Beach, Δασούδι, Λεμεσός
ΤΡ-Κ 10.00-23.30