ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

To Ōnar είναι έτοιμο να μας υποδεχτεί!

WIZ TEAM

Ένα πραγματικά πολύ όμορφο νέο εστιατόριο που θα προσφέρει παραδοσιακές συνταγές της Ελλάδας και της Κύπρου, με ένα πιο μοντέρνο τουίστ.

Το Onar, όπως ονομάζεται η νέα άφιξη, βρίσκεται στην περιοχή της παλιάς αγοράς (γωνία Μακαρίου και Αγίου Κενδέα) και στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό κτήριο, το οποίο έγινε κούκλα με την υπογραφή μιας local αρχιτέκτονος.

Εδώ η σύγχρονη κυπριακή και ελληνική κουζίνα θα έχουν την τιμητική του, ενώ και τα ωραία κρασιά από μικρά τοπικά και ελληνικά οινοποιεία, αποκλειστικά από γηγενείς ποικιλίες, θα έχουν εξέχουσα θέση στο μενού.

Όπως έχουμε γράψει ήδη, το νέο εστιατόριο της Πάφου έρχεται από την ίδια ομάδα που βρίσκεται πίσω από το Oniro by the sea, τους Αντρέα Δαμιανόζογλου και Νίκη Μιλτιάδους, ενώ και το μενού υπογράφει ο σεφ Στέφανος Νικολάου, ο οποίος εδώ και μια επταετία ηγείται της κουζίνας στο Oniro.

«Μέσω ενός μαζεμένου μενού, το οποίο θα αποτελείται από 20-25 πιάτα (αλοιφές, σαλάτες και πιάτα για τη μέση), θα επικεντρωθούμε σε μια to-share φιλοσοφία, η οποία θα ολοκληρώνεται με ωραία κυπριακά και ελληνικά κρασιά, αποκλειστικά από γηγενείς ποικιλίες (Μαλαγουζιά, Μωροκανέλα, Πρωμάρα, Βασίλισσα, Ξυνιστέρι κλ.π.), και κυρίως από μικρά οινοποιεία. Επίσης, θα έχουμε συνεργασία με ένα κυπριακό μικροζυθοποιείο, προσφέροντας τη μπίρα τους σε draught», αναφέρει στο WiZ ο Αντρέας Δαμιανόζογλου.

Το παζλ θα συμπληρώνεται με καλή μουσική, μέσω μιας επιλογής ακουσμάτων που οι ίδιοι αγαπάνε και θεωρούν πως ταιριάζει με το κόνσεπτ του εστιατορίου: από jazz και bossa nova, μέχρι ισπανική ποπ, ελληνικό swing, αλλά και έντεχνο ελληνικό. Ενδεχομένως μάλιστα στο εγγύς μάλλον να προκύψουν και live στο Onar.

Το Onar βρίσκεται στην παλιά αγορά και στεγάζεται σε ένα όμορφο νεοκλασικό. «Αγαπάμε πολύ την Πάφο και μας αρέσει που αναπτύσσεται επιτέλους η πόλη. Ναι μεν άργησε να αναπτυχθεί, αλλά τουλάχιστον αναπτύσσεται σωστά!», αναφέρει χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης.

Info
Τηλ. 26322444
Αγίου Κενδέα, Πάφος