ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tom and Mary, για νόστιμο μαγειρευτό φαγητό και καφέ στη Λευκωσία

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Με ένα παιχνιδιάρικο logo και όνομα που παραπέμπει στα γνωστά cartoons, ο Tom και η Mary φτιάχνουν καθημερινά και προσφέρουν πολύ καλό καφέ αλλά και νόστιμα φαγητά της μαμάς.

Όντας για πολλά χρόνια στο κομμάτι της εστίασης και δη στον καφέ, η Mary και ο Tom αποφάσισαν να το πάρουν ένα βήμα παραπέρα, φτιάχνοντας το δικό τους café - φαγάδικο στην πρωτεύουσα.

Η μητέρα της Μαίρης, ως εξαιρετική μαγείρισσα, είναι αυτή που ηγείται της κουζίνας, από την οποία καθημερινά βγαίνουν 20-25 διαφορετικές επιλογές πιάτων (μαζί με τα συνοδευτικά τους).

Μαγειρευτά φαγητά και του φούρνου (ψάρι, κρέας, όσπρια, παραδοσιακές συνταγές), σαλάτες, καφέδες και ροφήματα, τα οποία μπορείτε να απολαύσετε μέσω take away και delivery (μέσω Wolt και Foody), αλλά και επί τόπου στα τρία τραπέζια του εστιατορίου. Σε σχέση με το φαγητό, υπάρχουν οι σταθερές επιλογές, οι οποίες όμως συμπληρώνονται από κάποιες έξτρα επιλογές.

Το Tom and Mary Kitchen & Coffee μαγειρεύει νόστιμα πιάτα Δευτέρα με Σάββατο, από τις 12:00 μέχρι τις 16:00, ενώ ο καφές σερβίρεται από τις 7:00 μέχρι και τις 17:00. Σάββατο από τις 8:00 μέχρι τις 15:00. 

Info
Τηλ 22045332
Λεωφόρος Τζον Κέννεντυ 58, Λευκωσία
Δ-Σ 07.00-17.00