ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Top σουβλάκι σε ένα συνοικιακό μαγαζί στον Στρόβολο

WIZ TEAM

Όλοι, μάλιστα, έχουν μια καλή κουβέντα να πουν για το σουβλάκι κοτόπουλο που κάνει θραύση!

«Αν και στα πλείστα σουβλατζίδικα η αντιστοιχία στις πωλήσεις του χοιρινού με το κοτόπουλο είναι περίπου δέκα προς ένα, δεν θα ήταν υπερβολή αν έλεγα πως εδώ πουλάμε σχεδόν ίδια ποσότητα των δύο», αναφέρει στο WiZ ο Παναγιώτης Λιμισής, ο οποίος τα τελευταία χρόνια ‘τρέχει’ την επιχείρηση που άνοιξε ο πατέρας του δέκα χρόνια πριν, κοντά στο Αρεταίειο.

Καθημερινά, ο Λιμισής ταΐζει αρκετό κόσμο, που είτε επιλέγουν να καθίσουν στα 6-7 προνομιακά τραπέζια του απάχικου μαγαζιού της οδού Ανδρέα Αβρααμίδη (που το καλοκαίρι διπλασιάζονται), είτε παίρνουν take away, είτε τέλος, ζητούν παράδοση στο σπίτι ή το γραφείο (αφού διαθέτει το δικό του delivery).

Στον Λιμισή, εκτός από σουβλάκι, στη σχάρα κάθε μέρα μπαίνουν κι άλλα καλούδια, όπως σεφταλιές, λουκάνικο, σουβλάκι, χαλούμι και μανιτάρια.

Ο Παναγιώτης -που αποτελεί τη ψυχή του μαγαζιού- και η υπόλοιπη ομάδα, έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον κόσμο, καθιστώντας τους επαναλαμβανόμενους πελάτες, αλλά και τους πιο δυνατούς ‘influencers’ για την ποιότητα του φαγητού του και ειδικά για το κοτόπουλο του οποίου η συνταγή παραμένει επτασφράγιστο μυστικό.

Σε ένα απάχικο συνοικιακό στέκι λοιπόν, με χαλαρό vibe και καθόλου απρόσωπο σέρβις, γράφεται καθημερινά η ιστορία ενός σουβλατζίδικου που τείνει να χαρακτηριστεί all time classic.

Info
Τηλ. 22270888
Ανδρέα Αβρααμίδη 48Α, Στρόβολος
Δ-Κ 12.00-15.00 & 17.30-22.30