ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Του Ποταμού το Στριτ Φουτ στην Πεζογέφυρα Ιδαλίου

WIZ TEAM

Το επιτυχημένο φεστιβάλ στο Δάλι επιστρέφει για τέταρτη φορά, ακόμα μεγαλύτερο, στην πλατεία του Δήμου της πρωτεύουσας, δίπλα από την όμορφη πεζογέφυρα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Ιδαλιού διοργανώνει την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου «Του Ποταμού το Στριτ Φουτ» και μας προσκαλεί να απολαύσουμε ωραίο street food και cocktails, ενώ οι DJs θα μιξάρουν παλιές και νέες επιτυχίες.

Στο event θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά τους local καλλιτέχνες Mat square, Candle place και Koupecoco και να αγοράσουμε τις δημιουργίες τους, ενώ η Little star face painting θα βρίσκεται εκεί για τους μικρούς μας φίλους.

Επίσης, θα απολαύσουμε νόστιμο pulled pork και hot dog από τους Pot Belly, μεξικάνικα Tacos με κοτόπουλο και γαρίδες, nachos, crispy chicken burger και γλυκοπατάτες από το Por favour, ζουμερό beef και veggie burger από το Burger Time, english hot dog και steak burger από το BunzNdogs, ζουμερό γύρο χοιρινό ή κοτόπουλο από το γύρο του Chris, αυθεντικό german bratwurst hot dog από Top dog και τέλος, pulled pork και steak sandwich από Beef & Bones.

Η ομάδα του Novel Yard θα είναι επίσης εκεί, προσφέροντας live cooking noodles με επιλογή για νουντλς λαχανικών (vegan) ή κοτόπουλο με λαχανικά.

Και οι λάτρεις του γλυκού, στο event θα μπορούν να απολαύσουν τις πιο σοκολατένιες κρέπες, από La Creperie, και φρέσκο-τηγανισμένους λουκουμάδες από τους Δαλίτες.

Τέλος, οι shisha 365 θα φτιάχνουν το πιο special ναργιλέ, αποκλειστικά για τον κόσμο, ενώ η ομάδα του Cafenis θα προσφέρει cocktails και τσακρί μπύρα.

Info
Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2023
Πεζογέφυρα του ποταμού Γυαλιά, 18.30-00.00
Δάλι, επ. Λευκωσίας