ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρεις εξαιρετικές προτάσεις για κάμπινγκ στην Κύπρο

WIZ TEAM

Για σένα που έχεις ανάγκη από κάτι διαφορετικό, το κάμπινγκ παίζει πάντα ως μια εξαιρετική επιλογή εναλλακτικών διακοπών, με προτάσεις μάλιστα που σίγουρα θα σε εκπλήξουν ευχάριστα!


Λίγο έξω από τη Λεμεσό

Στους πρόποδες του εθνικού δάσους Κακομάλης, στην κοινότητα Λουβαρά της επαρχίας Λεμεσού (25 λεπτά μακριά), βρίσκεται ένας υπέροχος χώρος με την ονομασία Friendsland.



Το καταπράσινο Friendsland παραχωρείται αποκλειστικά σε μια και μόνο παρέα κάθε φορά. Έχει δυνατότητα φιλοξενίας μέχρι 20 άτομα και η ελάχιστη διαμονή είναι δυο βράδια. «Οι σκηνές μας αποτελούν ένα από τα κορυφαία ήδη διαμονής σε εξωτερικό χώρο. Διαθέτουμε έξι σκηνές για δύο άτομα, και δύο οικογενειακές σκηνές για τέσσερα άτομα. Η διακόσμηση και η διαρρύθμιση των σκηνών προσφέρουν όλα όσα χρειάζονται για μια ξεχωριστή και άνετη διαμονή».



Πρόκειται για έναν χώρο στον οποίο θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε, οπότε το μόνο που έχετε να μεταφέρετε μαζί σας είναι το φαγητό, το ποτό και τα ρούχα σας. Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της διαμονής σας και σε συνεννόηση με το Friendsland, μπορείτε να προσθέσετε διάφορες υπηρεσίες που θα εμπλουτίσουν την εμπειρία σας ακόμα περισσότερο, όπως προσωπικό chef ή barman, yoga instructor ή meditation teacher ή ακόμα και προσωπικό γυμναστή.

Μια ιδανική επιλογή για παρέες φίλων, hens party, εταιρικές εκδηλώσεις, οικογένειες, γαμήλιες δεξιώσεις, φεστιβάλ και άλλες εκδηλώσεις.

Δύο εναλλακτικές επιλογές για κάμπινγκ στην Πάφο

Αν ψάχνεσαι για κάμπινγκ στην επαρχία Πάφου, μάθε πως όντας στα δυτικά του νησιού έχεις κι άλλες επιλογές, πέραν από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Κατασκηνωτικό Χώρο της Πόλης Χρυσοχούς (που πάντα αποτελεί μια καλή λύση).


Yurts in Cyprus

Συγκεκριμένα, δύο εναλλακτικές και πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις αποτελούν τόσο το Aphrodite Family Eco Camping, όσο και το Yurts in Cyprus.


Aphrodite Family Eco Camping

Το πρώτο βρίσκεται λίγο μετά τα Λουτρά της Αφροδίτης, εφαπτόμενο του Εθνικού Δασικού Πάρκου και εντός της περιοχής του δικτύου Natura 2000 της Χερσονήσου του Ακάμα και προσφέρει διαμονή σε υπέροχα ξύλινα μικρά σπιτάκια, ενώ το δεύτερο βρίσκεται στο χωριό Σίμου και προσφέρεται για διαμονή σε yurts, τα οποία αποτελούν παραδοσιακές σκηνές των νομάδων της Μογγολίας, και είναι φτιαγμένες από ξύλινο σκελετό ή σκελετό από λυγαριά και επενδυμένες με μόνωση από μαλλί και εξωτερικό καμβά.

 

INFO

Aphrodite Family Eco Camping 99932363, www.aphroditecamping.com

Friendsland 99804057, www.friendslandcy.com

Yurts in Cyprus 97629148, www.yurtsincyprus.com