ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Tρεις λόγοι που θα αγαπήσεις την Λευκωσία τον Σεπτέμβρη

WIZ TEAM

Mπορεί το καλοκαίρι να κάνει σιγά σιγά φινάλε και μια ανεπαίσθητη μελαγχολία να κατακλύζει την ατμόσφαιρα, εντούτοις η πρωτεύουσα μας δίνει τρεις λόγους να γιορτάσουμε τον πρώτο μήνα του φθινοπώρου και να την αγαπήσουμε λίγο παραπάνω.

September fest Nicosia Beer Fun Festival

Η DISPLAY ART PLC διοργανώνει για 11η συνεχή φορά, από τις 1 μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου 2022, το αυθεντικό και καταξιωμένο πλέον Φεστιβάλ Μπύρας SEPTEMBERFEST NICOSIA BEER FUN FESTIVAL. Είναι γεγονός ότι το Septemberfest έχει καθιερωθεί ως ετήσιος θεσμός και αποτελεί το μεγαλύτερο Φεστιβάλ Μπύρας της Κύπρου.

Με ένα ακόμα πιο αναβαθμισμένο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με καταξιωμένους καλλιτέχνες οι οποίοι θα προσφέρουν αξέχαστες βραδιές με το καλλιτεχνικό τους πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει έντεχνο και λαϊκό τραγούδι, ροκ και ποπ βραδιές και πολλά άλλα καλύπτοντας όλες τις ηλικίες και ενδιαφέροντα.

Νίκος Μακρόπουλος Πέμπτη 01/09/2022
Στέλιος Ρόκκος Παρασκευή 02/09/2022
Πασχάλης & Κώστας Τουρνάς Σάββατο 03/09/2022
Μίλτος Πασχαλίδης & Prospectus Κυριακή 04/09/2022
Μέλισσες Δευτέρα 05/09/2022
Διονύσης Σχοινάς Τρίτη 06/09/2022
Γιάννης Πλούταρχος, Γιώργος Κακοσαίος, Κατερίνα Κακοσαίου Τετάρτη 07/09/2022

Ώρα έναρξης 19.00 στο Πάρκο Ακαδημίας στην Αγλαντζιά.
Εισιτήρια είναι στα €10 και θα υπάρχουν επί τόπου στα ταμεία εισόδου του φεστιβάλ από 19:00-24:00 κάθε μέρα, στο Artion Bakery-Dely-Espresso Bar www.artion.com.cy  και online στο www.soldoutticketbox.com 

Ο Σωκράτης Μάλαμας έρχεται στα Λύμπια

O Σωκράτης Μάλαμας στην καλοκαιρινή του περιοδεία έρχεται στο Θεατράκι Κοινοτικού Πάρκου Λυμπιών, μαζί με την κιθάρα και τα τραγούδια που σηματοδοτούν την πορεία του μέχρι σήμερα!

Συνοδοιπόροι του, αγαπημένοι φίλοι – συνεργάτες:
Ιουλία Καραπατάκη: Τραγούδι
Πέτρος Μάλαμας: Τραγούδι
Φώτης Σιώτας: Βιολί, βιόλα, τραγούδι
Γιάννης Παπατριανταφύλλου: Κοντραμπάσο
Δημήτρης Λάππας: Κιθάρες, Λαούτο, μπουζούκι
Κλέων Αντωνίου: Ηλεκτρική κιθάρα
Νίκος Μαγνήσαλης: Τύμπανα
Γιάννης Μάλαμας: Κρουστά

Παρασκευή 2/9/2022  Έναρξη στις 21:00
Προπώληση Soldouticketbox


Ο Χρήστος Θηβαίος έρχεται στη Δευτερά για τα 60 χρόνια «Χορός Καισιού»

Η ΔΟΞΑ Δευτεράς παρουσιάζει τον Χρήστο Θηβαίο σε μια μοναδική συναυλία με αφορμή τη συμπλήρωση 60 χρόνων "Χορού Καισϊού". Ο Χρήστος Θηβαίος συγκεντρώνει και παρουσιάζει τις καλύτερες στιγμές του και τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, από τους "Συνήθεις Υπόπτους" και τον "Άμλετ της Σελήνης" έως το "Σιδερένιο νησί" και το «Εμπάργκο».
Επιλέγει από τη μεγάλη του δισκογραφία όλα τα δικά του τραγούδια που αγαπάμε εμείς και τα «παντρεύει» με τραγούδια που λατρεύει ο ίδιος: “Ημερολόγιο”, “Ας Χαθείς”, “Αγάπη”, “Παλιός Στρατιώτης”, “Μικρή Πατρίδα”, “Βροχή μου”, και τόσα άλλα που αποτελούν μια σπουδαία μουσική προίκα, αγκαλιά με αγαπημένα κομμάτια άλλων καλλιτεχνών.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ένα μουσικό ταξίδι στη γειτονιά του τα Εξάρχεια, που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα.

Επίσης θα ερμηνεύσει εμβληματικά τραγούδια του αγαπημένου του φίλου και συνθέτη Θάνου Μικρούτσικου όπως: "Λύχνος του Αλαδδίνου", "Γουίλι", "Ένα Μαχαίρι", "Άννα μην κλαις", "Ο Άμλετ της σελήνης", "Δεν είμαι Άλλος", "Πάντα Γελαστοί", καθώς επίσης τραγούδια από την επανεκτέλεση του έργου "Εμπάργκο", που κυκλοφόρησε πρόσφατα μαζί με τον Μίλτο Πασχαλίδη.

Μαζί του οι Μάξιμος Δράκος στο πιάνο, Καλλίστρατος Δρακόπουλος στα τύμπανα και Γιώργος Κορρές στην παραγωγή ήχου. Άνοιγμα της συναυλίας από τον Σάββα Χρυσοστόμου και την Φρειδερίκη Τομπάζου.

Παρασκευή 16/09/2022 20:00 Κοινοτικό Γήπεδο Δευτεράς Εισιτήρια Soldoutticketbox