ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρία δυνατά σαββατιάτικα events τον Οκτώβριο στο PlusSea!

WIZ TEAM

Βγάλτε τα ημερολόγια και σημειώστε. Ο αγαπημένος μας παραλιακός προορισμός ανακοινώνει τρία σαββατιάτικα events που θα λατρέψετε!

7 Οκτωβρίου: Latin Party

Στις 7 Οκτωβρίου, από τις 12 μ.μ. έως τις 6 μ.μ. βυθιζόμαστε στον κόσμο της λάτιν μουσικής και χορεύουμε στους μαγευτικούς ρυθμούς του DJ Chico. Η λάτιν κουλτούρα θα είναι διάχυτη γι’ αυτό και τα Signature tequila cocktails μας θα είναι μαστ! Σας περιμένουμε για ένα απόγευμα γεμάτο ρυθμό, καλό φαγητό και εξαιρετική διάθεση!



21 Οκτωβρίου: Ρετρό Πάρτι

Στις 21 Οκτωβρίου, θα πάμε… πίσω και θα ζήσουμε τις πιο εμβληματικές στιγμές της μουσικής! Από τις 12:00 έως τις 18:00, με ένα Aperol Spritz στο χέρι, θα επιβιβαστούμε στα decks του DJ D και θα ταξιδέψουμε σε παλιές και αγαπημένες δεκαετίες.



28 Οκτωβρίου: Afro-Latin Party

Τα events μας θα κάνουν τον κύκλο τους με το Afro Latin Party μας. Από τις 12 μ.μ. έως τις 6 μ.μ., ο DJ D θα κρατά την ενέργειά μας στα ύψη, συνδυάζοντας τους καλύτερους Afrobeat και Latin ρυθμούς. Τα κοκτέιλ με βάση το Gin, θα ρέουν άφθονα και θα συμπληρώνουν φανταστικά τους συναρπαστικούς ήχους και την ανεβασμένη ατμόσφαιρα.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο +357 2563 4995.