ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Τρία ελληνικά μπαρ στη λίστα με τα 50 Καλύτερα του Κόσμου

WIZ TEAM

Ποια είναι η νέα προσθήκη -εκτός από τα The Clumsies και Baba Au Rum- και πότε θα μπορούμε να δοκιμάσουμε στην Κύπρο τα κοκτέιλ και των τριών.

Ανακοινώθηκαν την Τρίτη 4 Οκτωβρίου από τον θεσμό «World’s 50 Best Bars 2022» τα 50 μπαρ που απαρτίζουν τη λίστα με τα καλύτερα του 2022.

The Clumsies και Baba Au Rum διατηρούν τη συμμετοχή τους στη λίστα, στις θέσεις 19 και 20 αντίστοιχα, ενώ ένα τρίτο ελληνικό μπαρ κατάφερε να κερδίσει θέση στα 50 καλύτερα. Ο λόγος για το Line, στη θέση 31, το οποίο αποτελεί ένα νέο εγχείρημα από τους ιδιοκτήτες του The Clumsies και τον Δημήτρη Νταφόπουλο των Three Cents. Πρόκειται, όπως διαβάζουμε, για έναν ναό ζύμωσης που στεγάζεται στους όμορφους χώρους μιας πρώην γκαλερί τέχνης. Δίνοντας έμφαση σε απροσδόκητα συστατικά και σε μια ανορθόδοξη επεξεργασία, το Line φτιάχνει τα δικά του «κρασιά» φρούτων, τη δική του μπύρα, ακόμα και χειροποίητο ψωμί.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Denny Kallivoka (@denny_kallivoka)

Και τα τρία πιο πάνω αθηναϊκά μπαρ θα βρεθούν ως γνωστό στην Κύπρο, στις 17 Οκτωβρίου, για να συμμετάσχουν στο «3ο Cyprus Cocktail Festival», φτιάχνοντάς μας κοκτέιλ στον Δημοτικό Κήπο Λευκωσίας.

Όπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο, στη Λευκωσία θα βρεθούν συνολικά επτά μπαρ που φιγουράρουν στη λίστα με τα «100 Καλύτερα Μπαρ στον Κόσμο» (ανάμεσά τους και ένα κυπριακό). Διαβάστε σχετικά εδώ.

 

Κεντρική φωτογραφία: Lifo