ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Vibes ευρωπαϊκών μητροπόλεων στο Blurry Lights

WIZ TEAM

Ένα μπαρ που έφερε στη Λευκωσία αέρα από τις μεγάλες ευρωπαϊκές μητροπόλεις, τόσο σε ότι αφορά στην αισθητική και τη διακόσμηση, όσο και σε σχέση με τα κοκτέιλ και το είδος του φαγητού που προσφέρει.

Έχοντας ζήσει για χρόνια στη Γερμανία, ο Στέλιος Λουκαΐδης, επιστρέφοντας στο νησί, αναπόφευκτα κουβάλησε μαζί του εικόνες και ερεθίσματα! Οπότε, φτιάχνοντας μαζί με τον αδερφό του, Μιχάλη, το Blurry Lights, δεν θα μπορούσε να μην ενσωματώσει στο πρότζεκτ όλα αυτά που του άρεσαν, όλα αυτά που αγαπούσε, όλα αυτά που ονειρευόταν να περιλαμβάνει ο δικός του χώρος.

Μερικά χρόνια, λοιπόν, αφότου ήρθε πίσω στην Κύπρο, το Blurry Lights πήρε επιτέλους σάρκα και οστά, ως ένας χώρος που παίζει ωραίες μουσικές και προσφέρει δημιουργικά κοκτέιλ και νόστιμο street food. «Αυτό που προσφέρουμε είναι κάτι πολύ comfort. Αυτό που βιώνεις όντας στα μπαρ του εξωτερικού, όπου όλοι νιώθουν άνετα και διασκεδάζουν χωρίς να τους αφορά ο δίπλα τους, αυτό ακριβώς θέλουμε να δώσουμε κι εμείς στον κόσμο», αναφέρει χαρακτηριστικά στο WiZ ο Στέλιος. Εξάλλου, το στίγμα για τη φιλοσοφία του μπαρ δίνει και ένα μήνυμα σε μια από τις τζαμαρίες, το οποίο αναφέρει «If you are sexist, racist, homophobic or an a******e, don’t come in».

Μάλιστα, στόχος είναι σύντομα να εξελίξουν ακόμα περισσότερο το Blurry Lights, τόσο στο κομμάτι του φαγητού όσο και στο κομμάτι του interior.

Μέχρι τότε, πηγαίνοντας στο Blurry Lights θα έχεις την ευκαιρία να διασκεδάσεις με ωραίες μουσικές, αφού την επιμέλεια των sophisticated tunes έχουν οι δύο local DJs που βρίσκονται από τη γνωστή πλέον πλατφόρμα Mood, ενώ είναι σημαντικό να αναφερθεί πως κάθε βδομάδα (το ΣΚ συνήθως) στα decks του μπαρ φιλοξενούνται και DJs.

Σε σχέση με το μενού, όπως προαναφέραμε, αυτό απαρτίζεται από cocktails και επιλογές street food: δώδεκα signature cocktails και μερικά κλασσικά, τα οποία μπορείτε να συνοδεύσετε με επτά διαφορετικές επιλογές σε σάντουιτς (philly cheesesteak, smashed burger, chicken sando, burrito σε τορτίλα, katsu pork, mushroom, cauliflower wrap), αλλά και με δύο sides -chips από πατάτες και πούλλες.

Να πούμε τέλος πως στο μενού -που σύντομα αναμένεται να εμπλουτιστεί με ακόμα περισσότερες επιλογές- θα βρείτε και ορισμένες μπύρες και κρασιά, συν όλα τα είδη των spirits (brandy, vodka, tequila, ρούμι, gin, ουίσκι κλπ), συν ότι το μπαρ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα λειτουργεί από το μεσημέρι, προσφέροντας μαζί με το φαγητό και επιλογές σε non alcoholic ποτά, λεμονάδες κ.λπ.

Αν το ζητούμενο λοιπόν είναι να βγεις σε ένα cool street bar στο κέντρο της πόλης, να πιείς ένα ωραίο κοκτέιλ, να τσιμπήσεις κάτι νόστιμο και χορταστικό, να ακούσεις ψαγμένη μουσική και να αποφορτιστείς με ένα arcade game ή παίζοντας φλίπερ, το Blurry Lights σίγουρα πληροί τις προϋποθέσεις!

Info
Μυκηνών 5Α, Λευκωσία
Πληρ. @blurrylightsbar