ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«We are all gonna make it» διατυμπανίζει το νέο στέκι της Αγίου Ανδρέου

WIZ TEAM

Έχοντας μεγάλη εμπειρία και αρκετή τεχνογνωσία στο κομμάτι του καφέ και όχι μόνο, η ιδιοκτήτρια του νέου all day μαγαζιού της πόλης, Olga Melik-Karakozova, μας προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσουμε ποιοτικό καφέ που καβουρδίζεται επί τόπου, ποιοτικό τσάι, αλλά και πολλά άλλα ποιοτικά και εύγεστα που βγαίνουν από την κουζίνα.

Είτε επιλέξεις τον μοντέρνο εσωτερικό είτε την εσωτερική αυλή, το μόνο σίγουρο είναι πως θα νοιώσεις όμορφα και θα βιώσεις στο έπακρο τη φιλοσοφία που ακολουθεί το όνονμα Wagmi, το οποίο αποτελεί ακρωνύμιο της φράσης «We are all gonna make it».

Το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις την ώρα που θα το επισκεφτείς, αλλά και τι θα παραγγείλεις από το μενού, το οποίο περιλαμβάνει επιλογές σε Brunch, 5-6 επιλογές σε διάφορα άλλα πιάτα, επιδόρπια, Pinsa (πίτσα, αλλά πιο μικρή σε μέγεθος και πιο crunchy), αλλά και μερικά Wagmi’s Signatures, που περιλαμβάνουν από Bubble Coffee, μέχρι Blackcurrant Espresso Freddo και από Soumada Lemonade μέχρι Mango Cranberry Milkshake.

Το μενού περιλαμβάνει επίσης Cold Brew Nitro Beverages, Matcha, Κακάο, Καφέδες, Τσάι, Smoothies, Cocktails, Mocktails, Κρασί από Κύπρο, Ελλάδα και άλλες μεσογειακές χώρες, καθώς και τοπικές μπύρες από ένα microbrewery στη Λόφου.

Η τέσσερις φορές Russian Barista Champion, Όλγα, και η ομάδα της, μας προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαύσουμε ποιοτικά προϊόντα, σε ένα πανέμορφο περιβάλλον με μίνιμαλ αισθητική και ωραία διαρρύθμιση, που ευνοεί ακόμα και όσους θέλουν να απολαύσουν κάτι έστω και μόνοι τους.

Το νέο μαγαζί της Αγίου Ανδρέου, το νέο specialty coffeeshop της Λεμεσού, που σίγουρα δεν είναι μόνο café, ήρθε για να προσφέρει μια δυνατή εμπειρία σε όσους επιλέξουν το παλιό κομμάτι της πόλης, αλλά και σε όλους όσοι συνηθίζουν να απολαμβάνουν καφέ, ροφήματα, φαγητό κ.ά. μέσω delivery.

Info
Τηλ. 95988232
Αγίου Ανδρέου 139, Λεμεσός.
Δ-Κ 07.00-22.00