ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

We pay your bill: Ο δεύτερος νικητής

NEWSROOM WIZ-GUIDE

Κάθε Παρασκευή το WiZ κληρώνει έναν τυχερό αναγνώστη και…πληρώνει τον λογαριασμό του! Η πρώτη κλήρωση πραγματοποιήθηκε αισίως και η δευτερή νικητρία είναι η Μαρίνα Πήττα. Η Μαρίνα ακολουθήσε την διαδικασία και σχολίασε στον χώρο Ravioli's στην Αγία Νάπα πως ήταν η εμπειρία της. «Εξαιρετικό εστιατόριο. Άψογη εξυπηρέτηση, υπέροχο φαγητό και υπέροχο κλίμα. Συστήνεται ανεπιφύλακτα.» ήταν το review της νικητρίας.

 

Αν θέλεις και εσύ να λάβεις μέρος στο giveaway τότε το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γράψεις μια κριτική/σχόλιο για την εμπειρία που είχες στο εστιατόριο/μπαρ και να μας στείλεις τη φωτογραφία του λογαριασμού.

Ένας αναγνώστης κάθε βδομάδα θα δει το ποσό που αντιστοιχεί στο bill να κατατίθεται στον τραπεζικό του λογαριασμό!

Βήμα-βήμα η διαδικασία:
1.Βρείτε το εστιατόριο/μπαρ που επισκεφθήκατε στο Wiz Guide.
2.Πατήστε στο button ‘Review this place’. Γράψτε για την εμπειρία σας και ακολούθως πατήστε ‘Submit’.
3.Πατήστε στο μπλε button ‘We pay your bill’ και στείλτε μας με facebook messenger D.M. τη φωτογραφία του λογαριασμού (bill) που πληρώσατε.

Μετά από κλήρωση θα ανακοινώνεται ο τυχερός αναγνώστης. Η ομάδα του Wiz θα επικοινωνήσει μέσω mail για να σας αποστείλει το αντίστοιχο ποσό στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Προσοχή!

Για να μπορείτε να κάνετε κριτική/σχόλια του εστιατορίου/μπαρ, θα πρέπει να έχετε σχετική εγγραφή στο Wiz δίνοντας το mail σας ως τρόπο επικοινωνίας.

Οι λογαριασμοί (bills) που θα πληρωθούν είναι για μέχρι 80 ευρώ. Αν ο λογαριασμός (bill) υπερβαίνει το μέγιστο ποσό, η πληρωμή θα γίνει μέχρι τα 80 ευρώ.

Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, διαβάστε εδώ. Με τη συμμετοχή γίνεται αυτόματη αποδοχή των όρων και προϋποθέσεων.

Για καλύτερη εμπειρία κατεβάστε την εφαρμογή για κινητά iPhone εδώ και για Android εδώ