ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Wolfgang’s Steakhouse Limassol: Για όσους αγαπούν το ποιοτικό Brunch

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Wolfgang’s Steakhouse Limassol έρχεται να κατακτήσει και τα Σαββατοκύριακα μας. Με ένα αυθεντικό και νόστιμο brunch, όπως ακριβώς ταιριάζει στη φιλοσοφία του, δίνει πλέον μια άλλη αίσθηση στα πιο όμορφα πρωινά μας.

Μοναδικές γεύσεις, φτιαγμένες από ανώτερα υλικά, τα οποία καταφθάνουν ολόφρεσκα στην κουζίνα του Wolfgang’s Steakhouse Limassol, μαζί με ένα φλυτζάνι αρωματικό καφέ ή ένα από τα Wolfgang’s signature cocktails, κάνουν το ξεκίνημα της ημέρας ακόμα πιο ευχάριστο.

Κάθε Σαββατοκύριακο από τις 11:00 έως τις 14:00 μπορείτε να δοκιμάσετε εμπνευσμένα πιάτα από το brunch menu, με την υπογραφή των σεφ του Wolfgang’s Steakhouse Limassol.

Αυγά ποσέ σε αγγλικό μάφιν με μπέικον ή φιλέτο USDA Prime, σάλτσα Hollandaise και σχοινόπρασο, σερβιρισμένα με ψητή ντομάτα και σπαράγγια ή αυγά scrambled με φρέσκια κρέμα, βούτυρο και λάδι τρούφας, σερβιρισμένα σε φρυγανισμένο ψωμάκι Brioche, είναι μόνο η αρχή.

Η αφράτη ομελέτα με λαχταριστό τυρί τσένταρ, μπέικον, ντομάτα, μανιτάρια και σπανάκι, αλλά και η φημισμένη αμερικανική frittata με πατάτες και τυρί φέτα υπόσχονται να γίνουν από τις πιο αγαπημένες επιλογές σας.

Σήμα κατατεθέν, το ζουμερό steak USDA Prime New York Strip μαζί με αυγά και πατάτες, και το μοναδικό Wolfgang’s Steak Sandwich σε μπαγκέτα, σερβιρισμένo επίσης με πατάτες και λαχανικά.

Για τους λάτρεις των Burger, τα μοναδικά USDA Prime Beef Burger, μαζί με τηγανιτό αυγό, μπέικον, χόρτα και πατάτες, υπόσχονται να ικανοποιήσουν ακόμα και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Ο καπνιστό σολομός, με τυρί κρέμα, κόκκινο κρεμμύδι, κάπαρη και σπανάκι, σερβιρισμένος σε κουλούρι μαζί με αβοκάντο, καθώς και οι πλούσιες δροσιστικές σαλάτες συμπληρώνουν το απολαυστικό μενού, ως μια πιο light επιλογή.

Όσο για τους γλυκούς πειρασμούς… δεν πρέπει να παραλείψει κανείς τα σπιτικά αφράτα pancakes, σερβιρισμένα με παραδοσιακή σαντιγί «schlag», nutella, σιρόπι σφενδάμου και φρέσκα μούρα.

Το brunch είναι τέχνη που παντρεύει την ποιότητα και την υψηλή αισθητική. Και το Wolfgang’s Steakhouse προσφέρει μια ανεπανάληπτη εμπειρία, που συνδυάζει την υπέροχη τοποθεσία, τη relax ατμόσφαιρα του χώρου, το άρτιο service και το εξαιρετικό φαγητό.

Γιατί στο Wolfgang’s Steakhouse Limassol, τα Σαββατοκύριακα μας αρχίζουν από το πρωί.