ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Χειροποίητα burgers και κυπριακή πατάτα στην καρδιά του Πρωταρά

WIZ TEAM

Τρία χρόνια μετά το επίσημο opening του, στην περιοχή Περνέρα, το Java μπορεί να περηφανεύεται ότι έχει αποκτήσει φανατικό πελατολόγιο, με κόσμο που το εμπιστεύεται τυφλά.

Σε μια περιοχή που υπάρχουν αρκετά μαγαζιά τα οποία είναι established, κατάφερε με την ποιότητα του φαγητού του, αλλά και χάρη στο ωραίο περιβάλλον τόσο μέσα όσο και στην αυλή του, να πιάσει σημαντικό μερίδιο από την πίτα.

Όταν για παράδειγμα βρίσκεσαι σε μια τουριστική περιοχή, συνήθως χωρίς να έχεις πολλές προσδοκίες και συνειδητοποιείς ότι οι πατάτες που συνοδεύουν το χειροποίητο μπέργκερ σου είναι κυπριακές και φρεσκοκομμένες, τότε σίγουρα πιστώνεις με αρκετά αστέρια το μαγαζί στο οποίο κάθεσαι, και βρίσκεις λόγους για να επιστρέψεις ξανά όταν σου δοθεί η ευκαιρία.

Το μενού το Java Lounge περιλαμβάνει κάτι για όλα τα γούστα -από θαλασσινά μέχρι μπριζόλες, από σαλάτες μέχρι μακαρονάδες, και από street bites μέχρι γλυκά. Αλλά και τα διάσημα πλέον χειροποίητα μπιφτέκια. Όλα τα πιάτα παρασκευάζονται με τα καλύτερα υλικά, ενώ χρησιμοποιούνται και αρκετά ντόπια υλικά, από παραγωγούς της περιοχής και όχι μόνο.

Τα σαββατοκύριακα προσφέρεται και brunch, με μεγάλη γκάμα εδεσμάτων, ενώ και τα κοκτέιλ του Java δεν πάνε πίσω, τόσο σε εκτέλεση και γεύσης όσο και σε εμφάνιση.

Στην επόμενη επίσκεψή σου στον Πρωταρά, αν βρεθείς Περνέρα, κλείσε τραπέζι και δοκίμασε από το μενού ό,τι τραβά η όρεξή σου. Μην παραλείψεις, πριν μπεις στο μαγαζί, να ρίξεις μια ματιά και στα special της ημέρας, τα οποία αναγράφονται στον μαυροπίνακα της εισόδου. Στην τελευταία δική μας επίσκεψη είχε sirloin steak αλλά και λαβράκι.

Info
Τηλ. 23730830
Λεωφόρος Περνέρα 58-60, Πρωταράς
Δ-ΠΑΡ 14.00-00, Σ&Κ 12.00-00.00