ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 λόγοι που αξίζουν να βρεθείς στο Belfry

ΜΑΡΙΑ ΦΑΝΤΗ

 Το The Belfry είναι από τους χώρους που λες πως έχουν όλο το πακέτο στο να σε κάνουν να περάσεις καλά ακόμα αν η διάθεσή σου είναι πεσμένη.

Τρίτη απόγευμα, κατά τις 6:30 -σχετικά νωρίς ακόμα- ήμασταν από τους πρώτους που βρεθήκαμε στο όμορφο rooftop της Λάρνακας για να περάσουμε χαλαρά μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Μπορώ να πω πως είναι από τους αγαπημένους μου προορισμούς για έξοδο στη Λάρνακα για τους πιο κάτω λόγους.

Φιλική ατμόσφαιρα

Το The Belfry βρίσκεται απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Λαζάρου και προσφέρει μια απλή κομψότητα που συνάδει με τη θέα που προσφέρει. Μόλις μπήκαμε, μας υποδέχθηκαν με χαμόγελο και μας υπέδειξαν το τραπεζάκι στο οποίο μπορούμε να κάτσουμε. Αφού καθίσαμε, σκανάραμε το μενού και παραγγείλαμε το ποτό μας.

Όμορφη θέα

Ο ήλιος ακόμη ήταν ψηλά, αλλά αυτό δεν μας εμπόδισε να απολαύσουμε το δροσερό αεράκι των ημερών αλλά και τη θέα από ψηλά προς την εκκλησία και πλατεία του Αγίου Λαζάρου. Στον δρόμο βλέπεις μεμονωμένους τουρίστες που επισκέπτονται την εκκλησία και την περιοχή αλλά και κόσμο που σχολάει και βγαίνει στα αγαπημένα του στέκια στην περιοχή.

Τοποθεσία

Η τοποθεσία είναι τόσο ιδιαίτερη και ξεχωριστή, που δικαίως έχει καθιερωθεί ως στέκι για πολλούς αφού βρίσκεται ακριβώς στην καρδιά της πόλης, προσφέροντας μια διαφορετική νότα στις βραδιές μας.

Ωραία κοκτέιλ

Τα κοκτέιλ, εδώ έχουν την τιμητική τους, καθώς ακόμη και τα κλασικά του είδους ««ξανασυστήνονται» μέσα από μια άλλη δική τους ματιά. Ωστόσο, μπορείτε να δοκιμάσετε και κάποια signature κοκτέιλ που σίγουρα δεν απογοητεύουν αφού συνδυάζουν με μαεστρία αλκοόλ, σπιτικά σιρόπια αλλά και φρούτα, σερβιρισμένα με ιδιαίτερο τρόπο. Μιας και το επισκεφθήκαμε νωρίς για aperitivo δεν είχαμε παρά να επιλέξουμε το δροσιστικό ποτό που εχει καθιερωθεί ως το απόλυτο after work drink, και δεν είναι άλλο από το Aperol Spritz.

Νόστιμο bao bun

Αν και αρκετές φορές υπάρχει μια προκατάληψη για το πόσο ποιοτικό ή νόστιμο μπορεί να είναι το φαγητό σε μπαράκια, το Belfry έρχεται και διαλύει τις αμφιβολίες αφού στο μενού του μπορούμε να βρούμε γευστικά πιάτα to share αλλά και ατομικές επιλογές που δεν απογοητεύουν. Δεν θέλαμε να φάμε για δείπνο τόσο νωρίς, ωστόσο, αφού πεινούσαμε, επιλέξαμε να μοιραστούμε κάτι. Στις επιλογές για τάπας μπορείτε να βρείτε μίνι μπέργκερ, τάκος, bao buns. Εμείς δοκιμάσαμε τα bao buns με γαρίδα και ενθουσιαστήκαμε. Η επίσκεψη, λοιπόν, στο roofbar αυτό επιβάλλεται!

INFO

ΤΗΛ.99872100
Παύλου Βαλσαμάκη και Μεχμέτ Αλί 5, Λάρνακα