ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μεγάλη διάκριση για το Chateau Status

Μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση έχει επιτύχει ο πολυχώρος Chateau Status στη Λευκωσία, που ειδικεύεται στην εστίαση με προτάσεις από διαφορετικές κουζίνες, αλλά και στην υλοποίηση-διοργάνωση μεγάλων εκδηλώσεων. Συγκεκριμένα, ο πολυχώρος Chateau status έχει κερδίσει την πρώτη θέση στην κατηγορία “Luxury Wedding Cuisine” των γνωστών βραβείων διεθνούς εμβέλειας World Luxury Restaurant Awards.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερα σημαντική διάκριση στον κλάδο εστίασης, τόσο για το ίδιο το εστιατόριο αλλά και για την Κύπρο ευρύτερα αφού το Chateau Status θα φιγουράρει πλέον στην λίστα με τα κορυφαία εστιατόρια και χώρους εκδηλώσεων του κόσμου για το 2017. (http://www.luxuryrestaurantawards.com/winners/2017-restaurant-awards)
 
Ενδεικτικά στην διαδικασία συμμετέχουν σημαντικά εστιατόρια από όλο τον κόσμο και μάλιστα αρκετά από αυτά με διακρίσεις Michelin. Είναι η πρώτη κυπριακή εταιρεία-χώρος που κατάφερε να αναδειχθεί στην elite των εστιατορίων μέσα από έναν τόσο σημαντικό θεσμό.
 
Αναφερόμενος στη σημαντική αυτή διάκριση, ο ιδιοκτήτης και Chef του Chateau Status Φωκίωνας Χατζηιωάννου είπε: «Είναι πραγματικά τιμή μας που έχουμε διακριθεί στα σημαντικά βραβεία World Luxury Restaurant Awards στην κατηγορία “Luxury Wedding Cuisine”. Θεωρώ ότι για τους επαγγελματίες του κλάδου, αυτά τα βραβεία είναι ότι και τα Όσκαρ για τον κινηματογράφο. Το Chateau status είναι ένας χώρος αντιθέσεων, τόσο κτηριακά όσο και το σημείο το οποίο βρίσκεται. Ιδιαίτερα σημαντική όμως είναι η δουλειά αλλά κυρίως το πάθος όλων των ανθρώπων που κατάφεραν να ανεβάσουν τον πολυχώρο Chateau status στην κορυφή του κόσμου».

Το εστιατόριο λειτουργεί: Καθημερινά και Σαββατοκύριακο από τις 18.00 -24.00
Επικοινωνία: 77771167
Email: info@chateaustatus.com