ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

10 προτάσεις delivery αν βαριέσαι να βγεις μεσοβδόμαδα

WIZ TEAM

Είναι μέρες που απλά βαριέσαι να κάνεις το οτιδήποτε, ειδικά μεσοβδόμαδα και μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά. Αν είσαι σε αυτό το mood που απλά θες να βρεθείς στην άνεση του καναπέ σου, να χαλαρώσεις χωρίς να βγεις με την παρέα, αλλά ούτε και να μπεις στην κουζίνα και να φτιάξεις ένα περιποιημένο γεύμα, τότε αυτές οι 10 επιλογές είναι για σένα.

Πλέον υπάρχουν πολλές πεντανόστιμες επιλογές σε delivery. Μαζέψαμε για σας μερικές καλές προτάσεις της πρωτεύουσας και σας τις προτείνουμε!

Gringos Tacos


ΤΗΛ.70009787
Ευγενίας & Αντωνίου Θεοδότου 1, Λευκωσία
Gringos Tacos Online μαγαζάκι στη Λευκωσία, που προσφέρει γευστικά tacos αλλά και quesadillas σε διάφορες εκδοχές και νόστιμες side σος. Στο μενού υπάρχει και χορτοφαγική επιλογή. Παραγγελίες μέσω Wolt.

Hangry Ghost


28ης Οκτωβρίου, Έγκωμη, Λευκωσία
Aγαπημένο pop up burger project που προσφέρει 4 διαφορετικά burgers, ανάμεσά τους και χορτοφαγικό. Εκτός από αυτά, θα βρείτε pull duck bao αλλά και hot dog γεμιστό με τυρί. Το Hangry Ghost είναι μια συνεργασία του γνωστού σεφ Αντρέα Ανδρέου και της ομάδας των Rokoko, Tocayo και Lost and Found. Μπορείτε να παραγγείλετε μέσα από τις πλατφόρμες Delivery man και Bolt.

Liberty Diner


ΤΗΛ.22004500
Πινδάρου 6B, Λευκωσία
Μικρό, γλυκύτατο το αδελφάκι του Cookshop προσφέρει πληθωρικά νόστιμα burger για take away και delivery. Στο μενού εκτός από τα burger θα βρείτε wrap και hot dogs, platters για δυο και σαλάτες. Οι τολμηροί καλοφαγάδες μπορούν να δοκιμάζουν το 'The Challenge', ένα τριπλό burger.

Jailbirds Chicken


Διαγόρου 12, Λευκωσία
Pop-up concept της ομάδας των TGI Fridays που προσφέρει αμερικάνικο street food. Στο μενού του Jailbirds chicken, θα βρείτε τα chicken bombs, δηλαδή sandwiches με τραγανά φιλετάκια κοτόπουλου, λαχταριστά υλικά και sauces, burgers με βάση το κοτόπουλο, chicken wings και τραγανά Crispy Chicken Bites που όλα συνοδεύονται από λαχταριστές sauces. Εκτός από τα πιο πάνω, θα βρείτε philly cheesesteak sandwich, meatball sub αλλά και νόστιμες τηγανητές πατάτες. Μπορείτε να βρείτε το Jailbirds chicken μέσω της πλατφόρμας Wolt και Foody σε Λευκωσία και Λάρνακα.

Streat Burgers


Ghost μαγαζί όπου μπορείτε να παραγγείλετε και να απολαύσετε ανάμεσα σε 6 μοναδικές ζουμερές επιλογές burgers συνδυάζοντάς τις με σος ή πατάτες της επιλογής σας. Στο μενού εκτός από τα burgers θα βρείτε πίτσες ιταλικού τύπου, κλασικές αλλά και πιο ιδιαίτερες που δεν απογοητεύουν. Το μαγαζί δουλεύει αποκλειστικά με τις υπηρεσίες delivery και μπορείτε να το βρείτε μέσω της πλατφόρμας Bolt Food σε Λευκωσία και Λεμεσό.

Bao Pau


ΤΗΛ.22443300
Αγαπήνορος 6B, Στρόβολος , Λευκωσία
Ένα μικρό μαγαζί, σε πεζοδρόμιο στον Στρόβολο, σερβίρει γεύσεις από την ασιατική αλλά και την περουβιανή κουζίνα. Το ονόμασαν bao pau, γι' αυτό από τον κατάλογό του δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα αφράτα ψωμάκια ατμού στη δική του εκδοχή. Τα handmade bao buns μπορείτε να τα γεμίσετε με σολομό, τόνο, τραγανό κοτόπουλο και φυσικά πάπια. Στο μενού του επίσης θα βρείτε sushi ρολάκια, sashimi, poke bowls, σαλάτες και πιάτα από την περουβιανή κουζίνα.

Marinado


ΤΗΛ.22524228
Πινδάρου 27, Λευκωσία
Μαγαζάκι στην πολυσύχναστη Πινδάρου στην Λευκωσία, που σερβίρει μόνο lunch και μόνο για delivery. Ο χώρος είναι ιδανικός για γρήγορα υγιεινά γεύματα στην δουλειά. Από το μενού τους μπορείτε να δοκιμάσετε κοτόπουλο picante σε σαλάτα ή πίτα, σαλάτα με φαλάφελ, χούμους μπολ και διάφορες άλλες νόστιμες επιλογές. Παραγγείλεις μέσω της πλατφόρμας Foody ή τηλεφωνικός.

Butcher Man


Τηλ.22777897
Λεωφόρος Λάρνακος 110 Αγλαντζιά, Λευκωσία
Στην Αγλαντζιά αποτελεί τον must προορισμό για τους λάτρεις του κρέατος. Ένα μοντέρνο ψητοπωλείο που επιμένει ποιοτικά και ξεχωρίζει για τις ιδιαίτερα νόστιμες προτάσεις του. Αν μπορούμε να βάλουμε ένα συνώνυμο δίπλα από το “Butcher Man”, είναι το «Χόρτασα». Με αγάπη γι' αυτό που κάνουν και με γνώμονα την ποιότητα και τα φρέσκα υλικά, εδώ θα βρείτε και απολαύσετε πλούσιες μερίδες γευστικών και ζουμερών κρεατικών στη σχάρα, όπως μπιφτέκια, χοιρινά πανσετάκια, μπριζόλες-γίγας, σουβλάκια, spare ribs και άλλα πολλά. Μπορείτε να συνοδεύσετε την παραγγελία σας με σπιτικά ορεκτικά, εμπνευσμένες δροσερές σαλάτες και φρεσκοκομμένες τηγανητές πατάτες. Τραπεζάκια έξω. Υπηρεσίες delivery και take away.

Big Hit Properly Grilled


ΤΗΛ.22388586
Αγίου Γεωργίου 108, Λακαταμία, Λευκωσία
Οικογενειακή σουβλακερί με εμπειρία πέραν των 22 χρόνων στην περιοχή της Λακατάμιας. Εδώ υπάρχουν όλα της σχάρας τα καλά, ποιοτικά υλικά όσο και σωστό ψήσιμο. Στο μενού θα βρείτε καλοψημένο σουβλάκι, γύρο, μεζεδάκια όπως παϊδάκια, καθώς και οφτό που θα λατρέψουν οι απανταχού κρεατοφάγοι. Από την άλλη, πάλι, το μαγαζί φροντίζει και τους vegetarians προσφέροντάς τους πιάτα που θα τους ενθουσιάσουν.

Asian Flavours


ΤΗΛ.22262005
145 Z, Στροβόλος, Λευκωσία
Έχοντας φτιάξει έναν λιτό χώρο εδώ και λίγα χρόνια, η κυρία Sue με καταγωγή από τη Μαλαισία φτιάχνει αυθεντικό, σπιτικό, ασιατικό φαγητό που ικανοποιεί κάθε ουρανίσκο. Tο μενού περιλαμβάνει αγαπημένα πιάτα από διάφορα μέρη της Ασίας, φτιαγμένα με μεράκι και ολόφρεσκα υλικά. Ο χώρος διαθέτει λιγοστά τραπέζια και λειτουργεί περισσότερο με υπηρεσίες take away και delivery. Επιπλέον, προσφέρονται μαθήματα μαγειρικής για μέχρι έξι άτομα, αλλά και catering σε πάρτι κατά παραγγελία.