ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

5 στέκια στη Λευκωσία για all day εξόδους

WIZ TEAM

Υπάρχουν χώροι που έχουν προσαρμοστεί στον ρυθμό μας, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους από το πρωί έως το βράδυ. Τέτοιοι χώροι είναι οι 5 παρακάτω, όπου μπορείτε να ξεκινήσετε την ημέρα σας με ένα καλό εσπρέσο, να συνεχίσετε με ένα business lunch το μεσημέρι ή να βγείτε για απογευματινό hangout με φίλους, αλλά ακόμη και το βράδυ για ένα γρήγορο γεύμα ή ποτό.

Sonhe all day


ΤΗΛ.94041351
Παπανικολή 82, Λευκωσία
Σε ένα χώρο με ιδιαίτερο design, από το πρωί μέχρι το βράδυ θα απολαύσετε ποιοτικό καφέ και διάφορα άλλα ροφήματα, αλμυρά σνακ, σαλάτες και νόστιμα σάντουιτς. Εκτός από αυτά, στο μενού τους θα βρείτε μπέργκερ, πίτσες και διάφορα άλλα πιάτα της διεθνούς κουζίνας ενώ τα κοκτέιλ δεν λείπουν από την μπάρα τους. Το Sohne με τη μοντέρνα ατμόσφαιρά του είναι ιδανικό για after work drinks στο κέντρο της πρωτεύουσας. Εντύπωση κάνουν και τα χάρτινα take away ποτήρια με τις υπέροχες ζωγραφιές. Υπηρεσίες delivery.

Think 30


ΤΗΛ.22333808
Στασικράτους 30, Λευκωσία
All day εστιατόριο που βρίσκεται στη Στασικράτους, στο κέντρο της πρωτεύουσας. Το μοναδικά μοντέρνο και κομψό décor του μαγαζιού δίνει την ευκαιρία στους θαμώνες του να χαλαρώσουν και να απολαύσουν τα νόστιμα πιάτα σε ένα φιλόξενο αλλά και συνάμα ευχάριστο περιβάλλον. Tο μενού έχει αναλάβει πλήρως ο βραβευμένος Έλληνας chef Δήμος Σαμουράκης, ο οποίος έχει δημιουργήσει μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς τόσο για δείπνο και μεσημεριανό, όσο και για ένα λαχταριστό brunch.

Ivory All Day Concept


ΤΗΛ.22778807
Ιάσωνος 10, Λευκωσία
All day café bar restaurant, προσεγμένο design και εμπνευσμένες προτάσεις μεσογειακής κουζίνας με αναφορές στη Mέση Ανατολή. Το μενού 26 πιάτων, επιμελημένο από τον σεφ Σταύρος Γεωργίου, δίνει έμφαση στην ποιότητα των υλικών και τη γεύση, ανταποκρινόμενο και στις vegan προτιμήσεις. Προσφέρεται για επαγγελματικές συναντήσεις, τα σαββατοκύριακα σερβίρει και brunch.

Verde Caferesto


ΤΗΛ.22000050
Nicosia Mall, First Floor, Μαδρίτης 2 Λακατάμια, Λευκωσία
Προκείται για το μεγαλύτερο καφεστιατόριο που στεγάζεται στο Nicosia Mall με πέραν των 260 θέσεων τόσο στον εσωτερικό όσο και στον εξωτερικό του χώρο, πανοραμική θέα προς τη γύρω πόλη και δικό του παιδότοπο. Το μενού του περιλαμβάνει μεταξύ άλλων δροσερές σαλάτες, ιταλικές μακαρονάδες, δημιουργικά burger, απολαυστικά γλυκά, φρέσκους χυμούς, smoothies και κοκτέιλ. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε signature γλυκά όπως το σοκολατένιο burger με παγωτό μόκα, φρέσκα φρούτα και επικάλυψη από Nutella, την γεμιστή με Nutella βάφλα και τη μαύρη κρέπα καρύδας με καραμελωμένο ανανά.

Frequency Restobar


ΤΗΛ.22319531
Αξιού 82 Λακατάμια, Λευκωσία
Ένας μεγάλος all day χώρος με εντυπωσιακό μπαρ προσφέρει από νωρίς το πρωί καφέδες και σνακ. Τα Σαββατοκύριακα σερβίρει brunch ενώ τα βράδια από το μπαρ βγαίνουν δροσερά κοκτέιλ και αλκοολούχα ποτά. Το μενού του μεταξύ άλλων περιλαμβάνει μπέργκερ, πιάτα με πάστα, μπριζόλα γίγαντα και σαλάτα.