ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

6 ταβέρνες με live μουσική στη Λευκωσία

WIZ TEAM

Κουτούκια, μεζεδοπωλεία, μουσικές ταβέρνες, εστιατόρια με live ορχήστρες. Όλα τα ενώνει ο συνδυασμός «παρέα, φαγητό και ζωντανή μουσική». Ρεμπέτικοι ήχοι, λαϊκές και ελαφρολαϊκές κατευθύνσεις, έντεχνα ακούσματα, γνήσια διασκέδαση και παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα, είναι κάποια από τα γνωρίσματα που τα χαρακτηρίζουν.

Η Καρδιά του Μάγκα

Το ταβερνάκι στην Παλουριώτισσα που θυμίζει αθηναϊκά κουτούκια, με νόστιμο φαγητό, ουζάκι και ελληνική μουσική μάς διασκεδάζει στο όμορφο του, απλό περιβάλλον. Την Κυριακή από τη μία το μεσημέρι μέχρι αργά το απόγευμα το ομώνυμο μουσικό σύνολο «Η Καρδιά του Μάγκα» θα κρατά στους θαμώνες συντροφιά. Τα Σάββατο έχουν ρεμπέτικους ρυθμούς με την Λαϊκή Τετρακτύς στο τιμόνι της διασκέδασης. Κάντε κράτηση στο 97892848.

Μεζοστράτι

To Μεζοστράτι έχει αποδείξει επανειλημμένα ότι γνωρίζει τη συνταγή της απόλυτης διασκέδασης. Κάθε βράδυ Παρασκευής, Σαββάτου και μεσημέρι Κυριακής απολαμβάνουμε παραδοσιακά κυπριακά εδέσματα και ζωντανή μουσική στην καρδιά της πρωτεύουσας. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο τηλέφωνο 22662727.

Τα Βαρελαδικα

 

Διατηρεί την αύρα της παλιάς ταβέρνας, με μοντέρνα διακόσμηση και γνώριμα τραγούδια για γλέντι χωρίς ενοχές μέχρι τις πρωινές ώρες. Σερβίρει χορταστικούς μεζέδες και οι θαμώνες διασκεδάζουν κάθε Παρασκευή και Σάββατο με τους Εύη Χαραλάμπους, Βαγγέλη Πρώιμου, Σοφία Πρώιμου και Giulio Filippo D’ errico να ξεσηκώνει τους πάντες με ελαφρολαϊκά και λαϊκά. Για κρατήσεις 97810303.

Οδόφραγμα

 

Η αγαπημένη ταβέρνα στο τέρμα του δρόμου στον Άγιο Δομέτιο που προσφέρει κλασικές γεύσεις στην οικεία ατμόσφαιρα της μεγάλης διαμορφωμένη αυλής της, σάς περιμένει με ζωντανή μουσική για όλη τη χειμερινή περίοδο, κάθε Παρασκευή, Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι, τη διασκέδαση αναλαμβάνει το πενταμελές σχήμα τους με ελαφρολαϊκά τραγούδια. Μεζέδες, είδη σχάρας και χορτοφαγικά πιάτα και καλή εξυπηρέτηση διαμορφώνουν το σκηνικό ώστε να περάσεις τέλεια στο Οδόφραγμα. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο 99657270.

Το Κουλτουριάρικο

Στο χωριό Μοσφιλωτή, η αγαπημένη ταβέρνα προσφέρει γεύσεις σχάρας, σουβλάκι, σεφταλιές, κεφτέδες, με τους μεζέδες της να είναι για πολύ δυνατά πιρούνια. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο με ζωντανή ελαφρολαϊκή μουσική. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 99625695.

Ιστορικόν ταβερνείο

Το αυθεντικό κυπριακό ταβερνείο στον ιστορικό πυρήνα του Αγίου Δομετίου προσφέρει παραδοσιακή κυπριακή κουζίνα. Το μενού περιλαμβάνει επιλογές όπως σουβλάκι, μεζέδες, κεμπάπ, μιξ, καθώς και πιάτα ημέρας και μαγειρευτά. Τις Παρασκευές με ζωντανή μουσική και κέφι. Τηλέφωνο πληροφοριών και κρατήσεων: 22780555.