ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αγαπημένο brunchάδικο πλέον φτιάχνει και εντυπωσιακές τούρτες

WIZ TEAM

Εκτός από το δημοφιλές brunch του σαββατοκύριακου, αλλά και τα sandwich/sweet platters που φτιάχνει η ομάδα του JinCo, πλέον δέχονται παραγγελίες και για τούρτες.

Το new entry του JinCo στα Πέρα Ορεινής αφορά στις εντυπωσιακές τούρτες για γενέθλια, βαφτίσεις, γάμους κ.λπ. που φτιάχνει η pastry chef Κωνσταντίνα Ηρακλέους.

Τα μεγέθη των διάφορων τουρτών μπορούν να καθοριστούν αναλόγως του αριθμού των καλεσμένων στην κάθε περίσταση. Σε ότι αφορά στις γεύσεις, επίσης οι επιλογές διαφέρουν αναλόγως των γούστων: carrot cake, red velvet cake, σοκολατίνα με πραλίνα φουντουκιού, δούκισσα, άσπρη ή μαύρη σοκολάτα, αλλά και fruit cake που είναι και η πιο δημοφιλής επιλογή. Η τελευταία περιέχει φρέσκα φρούτα του δάσους, αφράτο cake βανίλιας και κρέμα φρόστινγκ από τυρί philadelphia.

Τα σχέδια για τις τούρτες μπορούν να τα επιλέξουν οι πελάτες, ενώ υπάρχει και η δυνατότητα να προτείνει σχέδια η ομάδα του JinCo αναλόγως της περίστασης.

Επιπλέον, φτιάχνονται και candy tables που συνδυάζουν τούρτα και γλυκά μαζί, ενώ υπάρχει και η επιλογή του κεραστικού, όπως cheese brownies, red velvet brownies, banoffee, choco praline, μπισκότα βουτύρου κ.α.

Όπως αναφέρθηκε και στην αρχή του άρθρου, το JinCo φτιάχνει επίσης platters με σάντουιτς και τάρτες φρούτου, ειδικά για όσους θέλουν να κεράσουν φίλους και συναδέλφους στις ονομαστικές εορτές ή στα γενέθλιά τους.

Info
Τηλ. 99146860
Πέρα Ορεινής, επ. Λευκωσίας
Για brunch: ΣΑΒ & ΚΥΡ 9.45-16.15 (κουζίνα ως 15.00) 

Διάβασε επίσης: Πέντε λόγοι για να επιστρέψεις ξανά και ξανά στο JinCo για brunch