ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Αμαρτάνουμε» με μοναστηριακές μπίρες σε 8 μαγαζιά της Λευκωσίας

WIZ TEAM

Λένε πως "αμαρτία εξομολογουμένη ουκ έστι αμαρτία" κι εμείς το ομολογούμε ανερυθρίαστα.. μας αρέσουν οι μπίρες, αν μάλιστα είναι μοναστηριακές τις αγαπάμε λίγο παραπάνω. 

Ο καιρός ανοίγει, οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν αργά και σταθερά και ήρθε η ώρα να τιμήσουμε το αγαπημένο μας ποτό!

Το Wiz προτείνει 8 μαγαζιά όπου μπορείτε να απολαύσετε παγωμένες μοναστηριακές μπίρες. 

Babylon
Ιάσωνος 6, Λευκωσία 
Tηλ. 22665757

Κλασική μπιραρία με σταθερή πελατεία και ψαγμένα oldies tunes. Με μεγάλη μπάρα, τεράστια ποικιλία από μπίρες, κάποιες και μοναστηριακές, cocktails, malt ουίσκι και καλές τιμές. Νόστιμες γεύσεις, χορταστικές μερίδες, γρήγορη εξυπηρέτηση με χαμόγελο. Ιδανικό για μια μπίρα το βράδυ, στέκι για τους ποδοσφαιρόφιλους όταν έχει παιχνίδι, με ευρύχωρη, μεγάλη αυλή και τεράστιες οθόνες.

Moondog's
Μυκηνών 7, Λευκωσία
Tηλ. 70006300

Από τα δημοφιλή pub-εστιατόρια της πρωτεύουσας, με rock attitude και αυλή. Τεράστια ποικιλία από μπίρες με 250+ ετικέτες, από Lagers και Pilsners, Porters και Stout, Indian Pale Ales και Amber Ales, μπίρες φρούτων, μηλίτες και 16 βαρελίσιες. Καταπληκτικά burgers και νόστιμα grill πιάτα φτιαγμένα με αγάπη. Γρήγορο σέρβις, rock μουσική, ελληνική και ξένη, με πολλές τηλεοράσεις και μεγάλο υπαίθριο προβολέα HD για τους αγώνες και για όσους αγαπούν τα σπορ.

The Garrison Bar & Grill
Πορφυρίου Δίκαιου 16, Έγκωμη, Λευκωσία
Tηλ.  22489999

Ένα στέκι που συνδυάζει καλό φαγητό και ποτό. Με όνομα και περιβάλλον επηρεασμένο από τη σειρά Peaky Blinders, στο The Garrison Grill θα βρεθείτε και θα απολαύσετε περισσότερες από 70 διαφορετικές ετικέτες μπίρας, καθώς και ποικιλίες από ρούμι, gin, τεκίλα με πάνω από 100 διαφορετικές ετικέτες. Επίσης, εδώ θα βρείτε παλαιωμένα κοκτέιλ σε βαρέλια. Η κουζίνα προσφέρει γεύσεις στη σχάρα όπως burgers και μπριζόλες που δεν αφήνουν κανένα παραπονεμένο. Ένας χώρος κατάλληλος για να παρακολουθήσετε διάφορα αθλητικά events αφού διαθέτει οθόνες υψηλής ευκρίνειας.

BrewFellas
Πυγμαλίωνος 7, Παλιά Λευκωσία
Tηλ. 22264007 

Εξειδικευμένο bar μπίρας στην καρδιά της πρωτεύουσας, με φανατικούς θαμώνες. Πολύ μεγάλη ποικιλία με μπίρες όλων των ειδών από Αμερική, Βρετανία, Βέλγιο, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία, Ολλανδία και Αυστραλία, κυρίως από μικρά ζυθοποιεία. Καλή συλλογή και από ουίσκι. Φιλόξενη ατμόσφαιρα, ωραίες μουσικές, εξυπηρετικός και βοηθητικός ο ιδιοκτήτης Δημήτρης για να διαλέξεις την μπίρα που σου ταιριάζει. Λειτουργεί και ως κάβα. Δευ-Κυρ 18.00-01.00 

Beer and beer
Λεωφόρος Στροβόλου 95 Λευκωσία
Tηλ. 22314671 

Βαυαρική μπιραρία στο κέντρο της πόλης, με ξύλινα τραπέζια και μεγάλες οθόνες για τις αθλητικές διοργανώσεις. Δεκάδες ετικέτες μπίρας από όλο τον κόσμο, special μοναστηριακές και έξι βαρελίσιες, που συνδυάζονται με ό,τι περιμένει κανείς από μια τέτοια μπιραρία. Κλασικές επιλογές το platter με τα πέντε διαφορετικά λουκάνικα, μπέργκερ, σνίτσελ και η μπριζόλα γίγας. Γρήγορη, φιλική εξυπηρέτηση, happy hour τις καθημερινές (17.00-19.00) με έκπτωση 35% στις μπίρες και τα spirits. Βολικό και με την οικογένεια. Δευ-Κυρ 09.00-23.00

Beer & Beer
Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου ΙΙΙ & Λεωφ. Σπύρου Κυπριανού γωνιά , Λευκωσία
Tηλ. 22314671 

Βαυαρική μπιραρία στο κέντρο της πόλης, με ξύλινα τραπέζια και μεγάλες οθόνες για τις αθλητικές διοργανώσεις. Δεκάδες ετικέτες μπίρας από όλο τον κόσμο, special μοναστηριακές και έξι βαρελίσιες, που συνδυάζονται με ό,τι περιμένει κανείς από μια τέτοια μπιραρία. Κλασικές επιλογές το platter με τα πέντε διαφορετικά λουκάνικα, μπέργκερ, σνίτσελ και η μπριζόλα γίγας. Γρήγορη, φιλική εξυπηρέτηση, happy hour τις καθημερινές (17.00-19.00) με έκπτωση 35% στις μπίρες και τα spirits. Βολικό και με την οικογένεια.  

Reckless
Μιχάλη Παρίδη 2Β, Έγκωμη, Λευκωσία
Tηλ. 22666138 

Πάνω από 30 χρόνια ιστορίας με ταυτότητα και fun. 80 διαφορετικές μπίρες, μεγάλη ποικιλία από σκωτσέζικα ουίσκι, όλα τα αλκοολούχα ποτά και αδυναμία στην all time classic rock μουσική. 
Δ-Κ 19.30-03.00, Παρ-Σ 19.30-04.00

Neverland
Νικηφόρου Φωκά 1, Λευκωσία
Tηλ. 70087575

Χαλαρό και αυθόρμητο bar, με ράθυμη ατμόσφαιρα και rock μουσική. Τετάρτη με ελληνική rock από δίσκους βινυλίου, Πέμπτη με blues και rock'n'roll, Σάββατο rock & metal από βινύλια. Αγαπά τα live και τις βραδιές με αφιερώματα καλλιτεχνών. Διαθέτει πάνω από 50 ετικέτες μπύρας και μεγάλη συλλογή από ουίσκι.