ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανδρέας Γιαγκουλλάς και Jack Yiannakou ενώνουν δυνάμεις - Αυτό θα είναι το μενού της βραδιάς

WIZ TEAM

Ένα four hands dinner από δύο εκ των σημαντικότερων chef στην Κύπρο.

Και οι δύο έχουν δώσει διαπιστευτήρια μέσα από την πορεία τους στην κυπριακή γαστρονομική σκηνή και μέσω της παρουσίας τους σε σημαντικά εστιατόρια του νησιού. Όπως έχουμε γράψει ήδη, ο Ανδρέας Γιαγκουλλάς, σεφ και εκ των ιδιοκτητών του Sentio και ο Jack Yiannakou, σεφ του λεμεσιανού Bistrot 55, παρουσιάζουν από κοινού στο Sentio ένα six-course set menu.

Έστω κι αν είχαμε κι άλλες φορές την ευκαιρία να απολαύσουμε four-hands ή six-hands dinners στη Κύπρο, κυρίως με φιλοξενούμενους σημαντικούς σεφ (ενίοτε με βραβευμένους με αστέρια Michelin σεφ) από το εξωτερικό, εντούτοις πολύ σπάνια βλέπουμε δύο Κύπριους σεφ να ενώνουν δυνάμεις, παρουσιάζοντας υψηλή γαστρονομία μέσω ενός set menu.

Όπως γράψαμε και στο πρώτο άρθρο, το δυνατό από κάθε άποψη six course dinner (μαζί με amuse bouche), θα έχει όμως και μια to share φιλοσοφία, όπως τη φιλοσοφία που έχει το Sentio γενικότερα (δείτε το μενού παρακάτω).

Το φαγητό θα μπορούμε να το συνδυάσουμε με τα φημισμένα κοκτέιλ του Sentio, αλλά και με κρασί όσοι το επιθυμούν, πάντα με την καθοδήγηση του sommelier του εστιατορίου Μιχάλη Κωνσταντίνου.

Info
Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2024
Sentio, Στασάνδρου 13, Λευκωσία
Κρατήσεις 22322324