ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Cocktails και ωραίες μουσικές στο πιο… Kinky μπαρ του νησιού

WIZ TEAM

Δεν έχει μόνο το όνομα, αλλά και τη χάρη!

Γιατί Kinky, ρωτάμε τον Νικόλα Νικολάου, ιδιοκτήτη ενός από τα πιο ξακουστά cocktail bars στην Πάφο. «Για να μην το ξεχνάς ποτέ», απαντά σχεδόν αμέσως. Δεν έχει κι άδικο. Αν σκεφτείς ότι αυτό το υπέροχο μπαρ στο κέντρο της Πάφου, στην Παλιά Αγορά, διαθέτει μια τεράστια γκάμα από spirits, τα οποία αποτελούν τη βάση για μερικά από τα πιο δροσερά κοκτέιλ που έχεις γευτεί, δύσκολα λησμονάς τις εκεί επισκέψεις σου.

Στο Kinky με την casual διάθεση, θα πας για early drinks, ενώ θα μπορείς να μείνεις εκεί μέχρι πολύ αργά, απολαμβάνοντας ωραία ξένη μουσική, με funky και groovy ακούσματα -μάλιστα, τρεις φορές τη βδομάδα στο μαγαζί φιλοξενούνται DJS!

«Μας ενδιαφέρει να περνά ο κόσμος καλά, πίνοντας καλά και καθαρά ποτά», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Νικόλας. «Το Kinky διαθέτει τεράστια γκάμα από spirits. Περισσότερα από 150 διαφορετικά gin, όπως επίσης ουίσκι, ρούμι κ.ά. Στο μενού μας, το οποίο επιμελείται ο Δημήτρης Μαυρομάτης, θα βρείτε όλα τα κλασσικά κοκτέιλ, ορισμένα classics with a twist, αλλά και τα signature ή seasonal crafts όπως τα ονομάζουμε».

Κι αν παίξει λιγούρα, μάθε πως στο Kinky θα βρεις και δυο επιλογές σε φαγητό για να τη σβήσεις. Σπιτικό pulled pork σε bun μαζί coleslaw, αλλά και πίτσα!

Πλέον, στην επόμενη επίσκεψή σου στην Πάφο και δη στην Παλιά Αγορά ξέρεις πού θα βρεις καλά cocktails, να ακούσεις ωραία μουσική, αλλά και να πάρεις μια δόση από τα… kinky vibes μιας περιοχής που μέρα με τη μέρα ομορφαίνει ακόμα περισσότερο.

Info
Τηλ. 97816037
Θεμοπυλών 84, Πάφος
Δ-Κ 18.30-02.30

Διαβάστε επίσης: Δεν είναι η Tribeca, δεν είναι το Soho… είναι η Πάφος