ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Cyprus Cocktail Festival 2022 στο εμβληματικότερο location της Λευκωσίας»

WIZ TEAM

Η Ντένη Καλλιβωκά και οι εκπρόσωποι των δέκα φιλοξενούμενων μπαρ από Ελλάδα, Γαλλία και Ιταλία, φωτογραφίζονται με φόντο την Πλατεία της Zaha Hadid.

Το φεστιβάλ στην Πλατεία ήταν άκρως επιτυχημένο. Όλοι έχουν να πουν μια καλή κουβέντα για τα vibes, τα κοκτέιλ, τις μουσικές, αλλά και το crowd που απαρτιζόταν από άτομα κάθε ηλικίας.

Highlight σίγουρα αποτέλεσε η άφιξη στο νησί ορισμένων από τα καλύτερα μπαρ στον κόσμο, τα οποία περιλαμβάνονται στη φετινή λίστα των «World’s 50 Best Bars», Όλοι οι bartenders από Ελλάδα και εξωτερικό ταξίδεψαν ως εδώ με τη συμβολή της Ντένης Καλλιβωκά, η οποία μεταξύ άλλων ιδιοτήτων είναι εκδότρια του Difford’s Guide Greece & Cyprus, ένας οδηγός που σχετίζεται άμεσα με την πιο πάνω «ιερή» λίστα.

Να υπενθυμίσουμε πως η ίδια είναι επίσης Food & Drink Editor στα μεγαλύτερα περιοδικά και εφημερίδες στην Ελλάδα, και ότι τα τελευταία χρόνια είναι στενή συνεργάτιδα των Βραβείων Ποιότητας του περιοδικού «Γαστρονόμος», στην Κύπρο, αλλά και μία από τους Κριτές των WiZ Guide 50 Best Restaurants.


Με το πέρας του φεστιβάλ, έγραψε στα social:

«Cyprus Cocktail Festival 2022, στο εμβληματικότερο location της Λευκωσίας, την Πλατεία Ελευθερίας, σχεδιασμένη από την Zaha Hadid. Ένα get together 20 σπουδαίων μπαρ από Κύπρο, Ελλάδα, Ιταλία και Γαλλία και ένα κατάμεστο event. Σας ευχαριστούμε όλους! #cocktailfestcy».

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Denny Kallivoka (@denny_kallivoka)