ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Δοκιμάσαμε το ανανεωμένο μενού του πιο κοσμοπολίτικου εστιατορίου της Λεμεσού

ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΔΕΡΜΑΤΑ

Αδιαμφισβήτητα το βραβευμένο M Fusion του ξενοδοχείου Four Seasons είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά και ατμοσφαιρικά εστιατόρια της Λεμεσού! To αγαπημένο εστιατόριο επέστρεψε για την καλοκαιρινή σεζόν και μας προσέφερε για ακόμα μια φορά μια μοναδική κοσμοπολίτικη εμπειρία!

Το βράδυ της Πέμπτης ο εντυπωσιακός open-air χώρος με την απρόσκοπτη θέα στη θάλασσα μας υποδέχτηκε με φόντο της lounge μουσικές επιλογές του resident DJ του Four Seasons. Οι υπέροχες ιαπωνο-περουβιανές γεύσεις του ανανεωμένου μενού το οποίο επιμελήθηκε ο ταλαντούχος Head Chef Σταύρος Κακοφεγγίτης κατά κοινή ομολογία απογείωσαν τους γευστικούς μας κάλυκες.

Ο σεφ κατάφερε πολύ επιτυχημένα να παντρέψει δυο διαφορετικούς γαστρονομικούς πολιτισμούς συνδυάζοντας τεχνικές και υλικά από την ιαπωνική και περουβιανή κουζίνα. Τα πιάτα που έφτασαν στο τραπέζι μας, σταδιακά κατά την διάρκεια της βραδιάς, ήταν γεμάτα φαντασία έμπνευση και δημιουργικότητα με βασικό συστατικό πάντα την ποιότητα και την λεπτομέρεια. Στην όμορφη βραδιά ξεχώρισαν εξίσου τα signature καλοκαιρινά Cocktails, τα εκλεκτά κρασιά και το προσεγμένο σέρβις.

Η εμπειρία του ‘sharing concept’ στην εξωτική βεράντα με θέα την θάλασσα και την πανσέληνο, η συνεχόμενη ροή των πιάτων καθ’ όλη την βραδιά και γενικότερα το lounge περιβάλλον ενθάρρυναν με έναν μοναδικό τρόπο την κοινωνικότητα  δημιουργώντας, για άλλη μια βραδιά, τις ιδανικές συνθήκες για μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία.

Ακολουθείστε το M Fusion στο Instagram και πάρτε μια γεύση της ξεχωριστής εμπειρίας που προσφέρει: @mfusion_limassol.

M Fusion: Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο 19:00-22:30 Κρατήσεις: 25858000