ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα λιλιπούτειο μπαρ κρυμμένο στην παλιά Λεμεσό

WIZ TEAM

Το Σουσού λειτούργησε κανονικά το 2019, λίγο πριν την πανδημία, ενώ έκτοτε (μετά και το τότε άνοιγμα της εστίασης) λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τις παραστάσεις και τα φεστιβάλ στο Ριάλτο.

Ένας μακρόστενος πολύ ιδιαίτερος χώρος, στον οποίο μπορείς να απολαύσεις ποτό -επιλέγοντας ανάμεσα σε κοκτέιλ, κυπριακό κρασί και άλλα refreshments-, και να ακούσεις ωραία world music!

Στην ουσία λειτουργεί ως μπαρ για το θέατρο (τοποθετημένο στην ανατολική πλευρά του), αποτελώντας ίσως το μοναδικό στο είδος του σε όλο το νησί.

Στα μόλις 3,5 μέτρα του (τόσο είναι το πλάτος του), κάθε φορά που έχει μια παράσταση ή ένα φεστιβάλ στο Ριάλτο, ο κόσμος μαζεύεται εκεί και χαλαρώνει, πριν ή μετά την παράσταση, αλλά και στα διαλείμματα. Ένα μαγικό location, σε ένα ιστορικό σημείο της πόλης, που τα καλοκαιρινά βράδια δροσίζει (κυριολεκτικά) τους φιλότεχνους της πόλης.

Τα παγκάκια προσφέρονται για να ακουμπήσεις το ποτό σου, αλλά και τα διάφορα συνοδευτικά που βγαίνουν από τη μπάρα (σοκολάτες, ξηροί καρποί, πατατάκια). Παλαιότερα, για όσους θυμούνται, υπήρχε και η επιλογή για tapas, τα οποία επέλεγες από τη βιτρίνα του μπαρ -και η οποία ενδεχομένως να επιστρέψει ξανά σύντομα.

Ενίοτε, στο Σουσού παίζουν και DJs, όπως πχ στο πρόσφατο Φεστιβάλ Χορού, όπου ένας DJ έδινε τον ρυθμό με minimal techno!

Μάθε τέλος πως με αφορμή το επικείμενο Θερινό Σινεμά στο Ριάλτο (διάβασε εδώ το πρόγραμμα προβολών), η ομάδα του Σουσού θα στήσει κινητά μπαρ στον χώρο που είναι τα graffiti, έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι θαμώνες στις προβολές.

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω messenger με το Μαντάμ, του οποίου ως γνωστό το Σουσού αποτελεί αδερφάκι.

Info
Ανδρέα Δρουσιώτη 19, Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός