ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ένα special χριστουγεννιάτικο δείπνο στο σπίτι του Roddy Damalis, λίγο έξω από τη Λεμεσό

WIZ TEAM

Το «Roddy’s Christmas Soiree» θα προσφέρει εξαιρετικό φαγητό, open bar με επιλογή από prosecco, κρασιά και κοκτέιλ με premium spirits, αλλά και μουσική από DJ και κρουστά.

Για το νέο πρότζεκτ του Roddy Damalis έχουμε γράψει ξανά. Ο γνωστός σεφ, έπειτα από μια 20ετή παρουσία στην κουζίνα και τη σάλα του πολύ δημοφιλούς εστιατορίου «Τα Πιατάκια», το οποίο μεγαλούργησε στη Λεμεσό, έφτιαξε ένα private dining and events venue, προσφέροντας στην ουσία αυτό που λέει το όνομα: τη δυνατότητα για ιδιωτικά δείπνα και για events, με φαγητό που φτιάχνει ο ίδιος μέσα από τις πάντα πρωτότυπες και νόστιμες συνταγές του.

Ο χώρος αυτός που βρίσκεται στο σπίτι του, στο Μοναγρούλι της επαρχίας Λεμεσού, σε ένα σημείο του οποίου η θέα εκτείνεται από το Ζύγι ως το νέο λιμάνι Λεμεσού (διάβασε περισσότερα εδώ).

Σε σχέση με το επικείμενο dinner, αυτό αφορά σε ένα «Christmas Soiree», όπως το ονομάζει ο ίδιος, το οποίο θα προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από φαγητά και ποτά (δες παρακάτω το μενού), open bar για τα ποτά (από κοκτέιλ, μέχρι prosecco, κρασιά και άλλα premium spirits), αλλά και μουσικές από τον DJ Chris και τον Αντρέα που θα παίζει κρουστά.

Info
Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2023
«My View» Event Venue, 20.00
Μοναγρούλι, Λεμεσός
Εισιτήρια €120
Πληρ. 25745017
Προπώληση εισιτηρίων www.bit.ly/ChristmasSoireeTickets
Πληροφορίες info@roddydamalis.com