ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έξι beach bars που θα αγαπήσεις την αισθητική τους

WIZ TEAM

Η αισθητική είναι άποψη και μερικά by the sea μαγαζιά στο νησί το αποδεικνύουν καθημερινά με τον πιο δυνατό τρόπο.

Δυνατά vibes, εξωτικές πινελιές στη διακόσμηση, ωραίες μουσικές, πολύχρωμα κοκτέιλ και ένα attitude που ενώ εκ πρώτης όψης φαντάζει να σε κοιτά αφ’ υψηλού, την ίδια ώρα αποπνέει μια ζεστασιά και μια οικειότητα, καλώντας σε να ζήσεις εδώ και τώρα το πιο ονειρικό καλοκαίρι σου!

 

Riva Beachouse / Αγία Νάπα

Τοποθετημένο στη δυτική πλευρά της Μαρίνας Αγίας Νάπας, έχει εξελιχθεί στο απόλυτο place to be! Ο πολύ μοντέρνος αυτός χώρος προσφέρει μοναδική θέα στη θάλασσα, διαθέτει πισίνα και σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις άμεση πρόσβαση σε μια οργανωμένη ειδυλλιακή παραλία. Οι γεύσεις στο μενού είναι επηρεασμένες από κάθε γωνιά του κόσμου και περιλαμβάνουν πιάτα δημιουργικά και καινοτόμα, που έστω κι αν δεν έχουν «σύνορα», εντούτοις αντανακλούν τις μεσογειακές ρίζες του σεφ αλλά και του νησιού μας. Μην παραλείψεις να δοκιμάσεις το ζουμερό burger!

Τηλ. 23250025
Αγίας Θέκλας 52, Αγία Νάπα, ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου

 

Tulum Beach Bar / Πρωταράς

Εξωτική ατμόσφαιρα, σε έναν χώρο με ωραία αισθητική και chill out vibes. Το πολύ ξύλο στη διακόσμηση, οι boho πινελιές, οι retro style λάμπες και οι μουσικές των DJs που συχνά φιλοξενούνται στο Tulum, δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για όσους θέλουν απλώς να χαλαρώσουν by the sea και να δροσιστούν με τα πιο πολύχρωμα κοκτέιλ της ανατολικής ακτογραμμής!

Τηλ. 96659772
Trinity Beach, Παραλία Αγίας Τριάδας, Παραλίμνι
Δ-Κ 10.00-22.00

 

Aplostra / Λεμεσός

Στο Lady’s Mile, δίπλα στο κύμα. Σε αυτό το πετρόκτιστο beach bar θα πας από νωρίς το πρωί για καφέ και κοκτέιλ, αλλά και για βουτιές και για να κάνεις surf. Εδώ θα αγαπήσεις τη χαλαρή διάθεση, τη lounge μουσική υπόκρουση, αλλά και τη φάση όπου ο κόσμος κάθεται μέχρι αργά για να απολαύσει τα ρομαντικά ηλιοβασιλέματα. Τέλος, σε ότι αφορά στην κουζίνα, το μενού κινείται σε καλοκαιρινό ρεπερτόριο, με επιλογές σε ψάρι, θαλασσινά, κρέας, healthy σαλάτες και σπιτικά ντιπ.

Τηλ. 77776999
Παραλία Lady’s Mile, Λεμεσός
Δ-Κ 08.00-22.00 (κουζίνα)

 

Cabana Beach Bar / Πάφος

Στολίδι για την επαρχία της Πάφου, αφού αποτελεί ένα από τα εντυπωσιακότερα και πλέον οργανωμένα beach bars της πόλης. Οι ξύλινες ξαπλώστρες στην παραλία, το ψάθινο ντεκόρ με τις λευκές λεπτομέρειες και τα μεγάλα αναπαυτικά πουφ συνθέτουν ένα σκηνικό άκρως καλοκαιρινό! Στο Cabana μπορείτε να πάτε για καφέ, μπίρα ή cocktail, αλλά και για πιάτα από ένα μενού με διεθνή προσανατολισμό, πάντα με τη διάθεση να είναι ανεβασμένη, αφού τα decks αναλαμβάνουν διάφοροι DJs.

Τηλ. 96201717
Πλαζ Γεροσκήπου, Πάφος
Δ-Π 7.00-23.00, Σ-Κ 7.00-22.00

 

Coco Bloco Beach Bar / Πωμός

Ειδικά μετά την ανακαίνιση έγινε κούκλα! Βρίσκεται στον Πωμό, στη μοναδική οργανωμένη παραλία του χωριού, στο λιμάνι. Πρόκειται για ένα λιτό αλλά πανέμορφο μπαρ, τοποθετημένο στην άγριας ομορφιάς παραλία της περιοχής, έχοντας θέα το καταπράσινο δάσος της περιοχής που καταλήγει κυριολεκτικά μέσα στη θάλασσα, οπότε το θέαμα που προσφέρει είναι ανεπανάληπτο. Στο Coco Bloco θα πάτε χαλαρά για το μπάνιο σας, για να απολαύσετε ωραία ποτά -κοκτέιλ, μπίρες και καφέδες-, για ένα από τα ωραιότερα ηλιοβασιλέματα στην Κύπρο, ενώ τη λιγούρα σας μπορείτε να τη σβήσετε στο διπλανό Κανάλι (πάνω ακριβώς από το λιμανάκι) με φρέσκο ψάρι και θαλασσινά.

Τηλ. 99908398, 99020340
Δημοτική Παραλία, Λιμανάκι, Πωμός
Δ-Κ 10.00-22.00 

 

Palm Beach - Kalymnos / Governor’s

Χαλαρό beach bar, κάτω ακριβώς από το γνωστό εστιατόριο Κάλυμνος, το οποίο προσφέρεται για χαλαρές εξορμήσεις, συνδυάζοντας μπάνιο στη θάλασσα και διασκέδαση με ποτό, τσίμπημα και ωραία μουσική. Τις καθημερινές η φάση είναι πιο ήρεμη, ενώ Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή οι DJs κάνουν κατάσταση στην παραλία και οι ρυθμοί ανεβαίνουν. Στον Palm Beach μπορείς να απολαύσεις ωραία κοκτέιλ, αλλά και να σβήσεις την πείνα σου είτε επί τόπου με ένα σνακ (όπως σάντουιτς, burgers, nuggets, καλαμάρι) είτε ανεβαίνοντας στο εστιατόριο Κάλυμνος για ψάρι και θαλασσινά.

Τηλ. 99560857
Palm Beach, Kalymnos Beach, επ. Λεμεσού
Δ-ΠΕΜ 10.00-18.00, ΠΑΡ-Σ 10.00-02.00, ΚΥΡ 09.00-20.00