ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Για σουβλάκι όπως παλιά και κράτηση με ένα κλικ

WIZ TEAM

Κράτηση πανεύκολα, με μόνο ένα κλικ, σε μια ταβέρνα που μας δίνει τη δυνατότητα να απολαμβάνουμε ωραίο σουβλάκι και ωραίο μεζέ γενικότερα, σε έναν χώρο που φέρνει εικόνες από παλιά.

Στο εστιατόριο στη γωνία της οδού Μαχαιρά με τη Λεωφόρο Στροβόλου επιστρέφουμε συχνά για τον χορταστικό μεζέ, τα καλοψημένα σουβλάκια, τις μυρωδάτες σιεφταλιές και τα νόστιμα κουπέπια. Επιστρέφουμε όμως και για άλλα πολύ δημοφιλή πιάτα, όπως είναι το κότσι, τα παϊδάκια προβατίνας, το οφτό (τα καλοκαίρια) και γενικά για τα υπέροχα φαγητά του ξυλόφουρνου. Στα συν του μαγαζιού οι καλές και πάντα φρέσκες πρώτες ύλες, η πρόθυμη εξυπηρέτηση και η ζωντανή μουσική τα Σάββατα.

Πλέον λοιπόν έχουμε έναν έξτρα λόγο για επίσκεψη στην ταβέρνα Για σουβλάκι όπως παλιά, αφού υπάρχει η δυνατότητα για online κράτηση, με ένα κλικ.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται για την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σε όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BOOKONLINE