ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Gin & Jazz στο Le Sundeck Robuchon

WIZ TEAM

Μια «All That Jazz» μαγευτική βραδιά, δίπλα στη θάλασσα, στη Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Tο Le Sundeck Robuchon, γιορτάζει το πρώτο του καλοκαίρι με μια μαγευτική βραδιά «Gin & Jazz»! Το Σάββατο 1η Ιουλίου και ώρα 20:00 ετοιμαστείτε να γοητευτείτε με έναν ξεχωριστό συνδυασμό ατμοσφαιρικής τζαζ μουσικής και δελεαστικών κοκτέιλ με βάση επιλεγμένα Gins από την εταιρεία Vassos Eliades στον υπέροχο χώρο του ολοκαίνουργιου Le Sundeck Robuchon στη Μαρίνα Αγίας Νάπας.

Το event θα ξεκινήσει στις 20:00, προσφέροντας στους επισκέπτες το τέλειο σκηνικό για να χαλαρώσουν και να αφεθούν σε μια βραδιά εκλεπτυσμένης διασκέδασης συντροφιά με τις απόλυτα εκφραστικές μελωδίες της τζαζ από ταλαντούχους μουσικούς. Τη βραδιά θα απογειώσουν τα χειροποίητα κοκτέιλ, προσεκτικά φροντισμένα με επιλεγμένα Gins από την εταιρεία Vassos Eliades. Κάθε κοκτέιλ είναι και ένα κομψοτέχνημα, σχολαστικά αναμεμειγμένο για να προσφέρει μια αρμονική συγχώνευση γεύσεων. Απολαύστε τις μαγευτικές νότες του The Gardener, το λεπτό άρωμα τριαντάφυλλου του Silent Pool Rose, το αναζωογονητικό μείγμα εσπεριδοειδών του Silent Pool Rare Citrus, το εμπνευσμένο από τη θάλασσα Edinburgh Seaside και τον απογειωτικό συνδυασμό Edinburgh Rhubarb & Ginger.

Κάντε εγκαίρως την κράτησή σας σε αυτή τη μοναδική βραδιά τζαζ με τζιν και άψογη φιλοξενία επικοινωνώντας με το Le Sundeck Robuchon στο +357 23 300 570 ή μέσω email στη διεύθυνση reservations@jrobuchoncyprus.com.

Το Le Sundeck Robuchon είναι ανοιχτό από Δευτέρα έως Πέμπτη 18:30 - 24:00 και από Παρασκευή έως Κυριακή 18:30 - 01:00, προσφέροντας μια ξεχωριστή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα και μια γαστρονομική εμπειρία που ξεπερνά κάθε προσδοκία.

Για περισσότερες πληροφορίες: https://jrobuchoncyprus.com/