ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η δημοφιλής ταβέρνα των Λευκάρων, «Στου Ρουσιά», μετακομίζει στον Κάτω Δρυ

WIZ TEAM

Σχεδόν δύο χρόνια μετά τη λειτουργία της στο κέντρο των Λευκάρων, ετοιμάζεται να λειτουργήσει σε νέο χώρο, στην είσοδο του διπλανού Κάτω Δρυ, στο γνωστό μαγαζί που βρίσκεται κάτω από τον αιωνόβιο πλάτανο.

«Ο χώρος έχει ανακαινιστεί πλήρως, σχεδόν κτίστηκε ξανά από την αρχή», αναφέρει στο WiZ ο ιδιοκτήτης των εστιατορίων «Στου Ρουσιά», Κώστας Ρουσιάς, ενημερώνοντάς μας ότι η λειτουργία του Πλάτανου θα ξεκινήσει εντός των επόμενων μερικών βδομάδων.

Αυτό σημαίνει ότι το εστιατόριο στα Λεύκαρα κλείνει οριστικά (έχει κλείσει ήδη κατ' ακρίβεια) και ότι το νέο εστιατόριο «Στου Ρουσιά» θα βρίσκεται κάτω από τον φημισμένο αιωνόβιο πλάτανο, στον Κάτω Δρυ -συγκεκριμένα, θα διατηρηθεί το όνομα Πλάτανος, αλλά θα είναι branded «Στου Ρουσιά».

Η φιλοσοφία του μενού θα είναι όπως τη γνωρίζουμε. Μέσα από μια γκάμα επιλογών από πιάτα παραδοσιακής κυπριακής κουζίνας θα μπορεί ο καθένας να δημιουργήσει τον δικό του μεζέ, ενώ σφήνα μπαίνουν και αρκετά πιάτα ελληνικής κουζίνας, όπως πχ οι κολοκυθοκεφτέδες, το σαγανάκι, η στραπατσάδα κ.λπ.

Περισσότερες πληροφορίες για το νέο εστιατόριο Πλάτανος - Στου Ρουσιά θα έχουμε σύντομα.

Διάβασε επίσης: Τα τρία κυπριακά κρασιά που απόλαυσε ο πρίγκιπας Αλβέρτος Β΄ στην ταβέρνα Στου Ρουσιά