ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Κύπρος αποκτά δεύτερο εστιατόριο Matsuhisa

WIZ TEAM

Ένα από τα 50 καλύτερα εστιατόρια της Κύπρου, όπως αναδείχθηκε το ιαπωνικό fusion εστιατόριο του διάσημου σεφ Nobuyuki Matsuhisa στα WiZ 50 Best Restaurants, επεκτείνεται όπως μαθαίνουμε και εκτός του ξενοδοχείου Amara.

Η αποκάλυψη για την επέκταση έγινε πρόσφατα, κατά την εδώ επίσκεψη του πολύβραβευμένου Ιάπωνα σεφ Nobuyuki Matsuhisa στο ξενοδοχείο Amara, στο πλαίσιο συνέντευξής του το Cyprus Business News.

Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι το νέο εστιατόριο Matsuhisa στην Κύπρο θα βρίσκεται στην Πάφο, θα έχει την ίδια μορφή με αυτό της Λεμεσού και θα βρίσκεται επίσης μέσα σε ξενοδοχείο.

«Έπειτα από τέσσερα χρόνια επιτυχίας του εστιατορίου (στη Λεμεσό), αποφασίσαμε ότι ήρθε η ώρα να πάμε στο επόμενο βήμα, ανοίγοντας ένα άλλο εστιατόριο εδώ στην Κύπρο, στην Πάφο», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σε ότι αφορά στο εστιατόριο του Amara, αυτό λειτούργησε στο ξενοδοχείο από την αρχή της λειτουργίας του, ενώ πολύ σημαντική είναι η παράμετρος ότι ο διάσημος Ιάπωνας σεφ, παρά το βαρυφορτωμένο πρόγραμμά του, επισκέπτεται το νησί μας ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ένα εξαιρετικό εστιατόριο που κρατάει τα βασικά χαρακτηριστικά του brandname, προσφέροντας μια αξέχαστη γευστική εμπειρία σε ένα χαλαρό όμορφο περιβάλλον -ειδικά στον εξωτερικό χώρο.