ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λεμεσός μου: Φανή Παπαμιχαήλ

WIZ TEAM

Ραδιοφωνική Παραγωγός στο Lovefm 100,7 και καθηγήτρια σε ιδιωτικό πανεπιστήμιο όπου εκτός άλλων, διδάσκει μαθήματα συμπεριφοράς, ανάπτυξης και επικοινωνίας. H Φανή Παπαμιχαήλ είναι μια γυναίκα δραστήρια, φιλόδοξη και λάτρης του «ευ ζην». Δύσκολα θα μείνει εντός του σπιτιού. Αγαπάει να ανακαλύπτει νέα μέρη, εκτιμάει το καλό φαγητό, την όμορφη μουσική, το ποιοτικό κρασί και τα ευφάνταστα κοκτέιλ. Της αρέσει να συλλέγει γαστρονομικές εμπειρίες και σήμερα μοιράζεται τις καλύτερες τις, με τους αναγνώστες του Wiz.

ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ: Στο Seasons Oriental, το κινέζικο εστιατόριο στο ξενοδοχείο Four Seasons. Η κινέζικη κουζίνα είναι από τις αγαπημένες μου και το συγκεκριμένο εστιατόριο έχει τις πιο γευστικές επιλογές!

ΓΙΑ ΠΟΤΟ: Στο Bar Louise, νέο μαγαζί στα παραδοσιακά δρομάκια στο κέντρο της Λεμεσού, με απίθανο design σε μια πολύ όμορφη ατμοσφαιρική αυλή!

ΓΙΑ ΚΑΦΕ: Στο Cafe Calma στη Μαρίνα Λεμεσού, όπου μπορείς να συνδυάσεις τον καφέ σου είτε με ένα γευστικό brunch, είτε με γλυκό σε μια ατμόσφαιρα που όντως όπως λέει και το όνομα του, σου προκαλεί ηρεμία!

ΓΙΑ ΚΟΚΤΕΪΛ: Στο Bar du Soleil στο παλιό λιμάνι Λεμεσού, που μαζί με το κοκτέιλ απολαμβάνεις και την ειδυλλιακή θέα.

ΓΙΑ ΜΕΖΕΔΕΣ: Στο Μεζέ Ταβέρνα στην Αγίου Ανδρέου, απίθανοι μεζέδες αλλά και εκπληκτικό καλαμάρι που συνδυάζονται άψογα με την υπέροχη εξυπηρέτηση!

ΓΙΑ ΩΡΑΙΕΣ ΜΟΥΣΙΚΕΣ: Στο Ravens, για να ακούσεις έντεχνη και ροκ μουσική και γιατί όχι, να τραγουδήσεις και λίγο!

BEACH BAR: La Isla, διαχρονική επιλογή, πάνω στο κύμα, με ωραία μουσική, φαγητό και ποτό!

ΓΙΑ ΠΑΓΩΤΟ: Επιλέγω τον μαγικό, παραμυθένιο χώρο του Hans & Gretel και παραγγέλνω ένα χωνάκι με θρυμματισμένο μπισκότο, με δύο scoops παγωτό αλλά παίρνω και ένα σακουλάκι με γλυκά για μετά!