ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λεμεσός μου: Μαριλένα Ζωδιάτου

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Η Μαριλένα Ζωδιάτου, από τη Λεμεσό, είναι ηθοποιός, stand-up comedian και μοντέλο.

Σπούδασε ηθοποιός στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Ροντίδη και Πολιτικές Επιστήμες στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Αυτή την περίοδο είναι στην παιδική σκηνή του «Θέατρο Βεστιάριο», του Γιάννη Σπανού, στην παράσταση «Τα τρία γουρουνάκια και ο Λύκος ο αφελή-κος», η οποία ολοκληρώνεται σύντομα, αλλά και στην παράσταση «Η ωραία κοιμωμένη» που θα ανέβει τον Μάιο και τον Ιούνιο σε όλη την Κύπρο. Επίσης, κάνει παραστάσεις stand-up comedy, solo αλλά και με άλλους κωμικούς, σε όλη την Κύπρο. Παράλληλα, δουλεύει ως μοντέλο σε πρακτορεία της Αθήνας και του Λονδίνου.

ΓΙΑ BRUNCH-LUNCH στο Bakery καφενείο. Μεγάλη λατρεία! Ίσως από τα μόνα μαγαζιά που προσφέρουν τόσες επιλογές για vegan, vegetarian, pescetarian! Ως pescetarian, λοιπόν, αυτό το μαγαζί αποτελεί μια safe επιλογή. Πηγαίνω και ξέρω ότι σίγουρα θνα φάω… Το λέω γιατί δεν είναι πάντα σίγουρο αυτό.

ΓΙΑ DINNER στο Syrian restaurant. Εγγύηση! Το υπέροχο περιβάλλον σε συνδυασμό με τiς ανατολίτικες γεύσεις καλύπτουν μια βραδιά  για όλα τα γούστα και όλες τις περιστάσεις.

ΓΙΑ FINE DINING στο Dionysus Mansion. Από τις πιο όμορφες αυλές της πόλης, η οποία συνδυάζει την παράδοση με το σήμερα! Όπως και τα πιάτα του. Συνδυάζουν παραδοσιακές και σύγχρονες γεύσεις δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Βασικά, ανταποκρίνεται σε κάθε ηλικία.

Η ηθοποιός, stand-up comedian και μοντέλο Μαριλένα Ζωδιάτου μοιράζεται με το WiZ τα αγαπημένα της στέκια για έξοδο στη Λεμεσό.

ΓΙΑ ΜΕΖΕ στη ταβέρνα «Η καλή ευτυχία». Σταθερή αξία! Αν και δεν τρώω κρέας, ο μεζές μπορεί να καλύψει πλήρως όλες τις προτιμήσεις. Ένα περιβάλλον γεμάτο αγάπη. Το καλοκαίρι η μικρή αυλή αυτού του πέτρινου σπιτιού είναι ένα όνειρο, ενώ το χειμώνα το τζάκι προσφέρει ένα ζεστό και όμορφο περιβάλλον.

ΓΙΑ ΠΟΤΟ στο Cinema Bar. Υπέροχα κοκτέιλ, ποικιλία από κρασιά και ποτά στην καρδιά της Λεμεσού με θέα… τον ουρανό! Τέλεια μουσική, cozy αλλά μοντέρνο περιβάλλον με φανταστική αρχιτεκτονική. Λείπει του η ταράτσα βέβαια… αλλά αυτό είναι που το κάνει μοναδικό!

ΓΙΑ ΚΑΦΕ Στον Δρόμο. Απολαμβάνω να πίνω τον καφέ μου στα πέτρινα στενά της πόλης. Μια εναλλακτική επιλογή για όσους θέλουν την ησυχία τους, σαν εμένα. Συνήθως, δεν μένουμε μόνο στον καφέ αλλά συνεχίζουμε με μπύρες. It’s a must στον δρόμο αυτή η σειρά! Επίσης, με πολλά events χαρίζει στον κόσμο όμορφες βραδιές και απογεύματα.

ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ στο Rafael’s. Αν θέλεις να πας Ιταλία και δεν μπορείς, πήγαινε για πίτσα εδώ να νιώσεις καλύτερα! Λίγες και καλές, προσεγμένες, επιλογές στο μενού τους! Παράξενοι αλλά ενδιαφέροντες συνδυασμοί υλικών απογειώνουν τη fluffy ζύμη τους. Του ονείρου.

Instagram: @_marilenz