ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Λευκωσία μου: Σοφία Πρωίμου

WIZ TEAM

Η αγαπημένη ραδιοφωνική παραγωγός, παρουσιάστρια και ερμηνεύτρια μοιράζεται μαζί μας μερικά από τα αγαπημένα της στέκια για έξοδο στην Πρωτεύουσα.

Μια πολυσχιδής και εκρηκτική προσωπικότητα που έχει «ντύσει» ψυχαγωγικά την καθημερινότητα μας, σε όλες της τις εκφάνσεις. Τα πρωινά της ακούς στη συχνότητα του Love fm 100,7, από τις δέκα μέχρι τη μία. Τα απογεύματα από τις τρεις μέχρι τις πέντε μας κρατάει συντροφιά μέσα από τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και το πάνελ της εκπομπής της Χριστιάνας Αριστοτέλους, «Με αγάπη Χριστιάνα», και τα Παρασκευοσάββατα τη βρίσκουμε στο Barel Live Clubbing, παρέα με τον αδερφό της, Βαγγέλη Πρώιμο. Eίναι γεγονός ότι τo ξεσηκωτικό τους πρόγραμμα και οι μοναδικές τους ερμηνείες, έχουν κατατάξει το Barel σε ένα από τα πλέον δημοφιλή μαγαζιά του νησιού.


Στον λιγοστό ελεύθερο χρόνο που έχει φροντίζει να περνάει όμορφα με τους φίλους της και να απολαμβάνει τις εξόδους της στα αγαπημένα της στέκια. Παρακάτω μάς παρουσιάζει μερικά από αυτά.

ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ «Σουβλάκια Καζαμίας» στη γειτονιά μου και «Σουβλάκι Όπως Παλιά» για λίγο πιο μακριά . Καλή ποιότητα κρέατος σε ένα ευχάριστο περιβάλλον.

ΓΙΑ ΠΟΤΟ Δεν έχω ένα στέκι για ποτό και μου αρέσει να δοκιμάζω διάφορα μαγαζιά. Αγαπώ ιδιαίτερα το Patio, γιατί κάνει τέλεια πάρτι, το Lost and Found για τα υπέροχα κοκτέιλ του και το 7 Monkeys!


Φώτο: Patio

ΓΙΑ ΚΑΦΕ Πάλι η γειτονιά μου με κερδίζει για μεσημεριανούς καφέδες, έτσι θα πω το Deliyard αλλά και το Sono στο κέντρο της Λευκωσίας .

ΓΙΑ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ Barel Live clubbing ρε παιδιά! Εκεί συχνάζω. Αν θέλω κάτι πιο έντεχνο, Down Town Live!


Φώτο: Barel Live Clubing


ΓΙΑ ΜΕΖΕ
Σπήλαιο στη Δευτέρα, αλλά και η ταβέρνα « Στου Ρουσιά», με εξαιρετική ποιότητα μεζέ τον οποίο και λατρεύω!

ΓΙΑ STREET FOOD Αγαπώ το street food! Αν μιλάμε για ελληνικό πιτόγυρο, θα πω Ζαχούλης, για πιο fusion θα πω Bao Pao και για ιταλικό street food το Crosta Nostra.

ΦΕΣΤΙΒΑΛ Cyprus coctail festival και Comic Con . Τα δυο πιο καλοστημένα φεστιβάλ του νησιού, χωρίς να θέλω να αδικήσω κανένα άλλο. Και στα δυο έχω περάσει υπέροχα.

ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΦΑΓΗΤΟ Δεν είμαι μεγάλη fan των gourmet εστιατορίων. Καλό φαγητό θα βρω και θα απολαύσω στη Μπέμπα αλλά και στο Itameshi, που κουζίνα Italian Japanese fusion .


Instagram: sofia_proimou