ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Η Πάφος μου: Ιωάννης Μαστορής

ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Ένας original Παφίτης, ο οποίος έχει άμεση σχέση με την εστίαση, αλλά κυρίως έχει άψογη αισθητική, μοιράζεται μαζί μας τα αγαπημένα του στέκια για έξοδο στην πόλη.

ΓΙΑ ΠΟΤΟ στο Mr Tippler. Λατρεύω το μυστήριο dark περιβάλλον του με τις απίθανες industrial πινελιές, σε συνδυασμό με ποιοτικά ψαγμένα ποτά και τις ιδιαίτερες μουσικές επιλογές.

ΓΙΑ ΚΑΦΕ στο Zemmer All Day. Από τα πιο όμορφα σποτ της πόλης, καινούργιο concept με χαρακτήρα… και απίθανο καφέ (αφού το ομολογώ, είμαι ιδιότροπος στον καφέ!).

ΓΙΑ STREET FOOD στο Bulls n Buns. Καθώς περπατάς τον πεζόδρομο της ανακαινισμένης παλιάς αγοράς… bullseye, πέφτεις πάνω του, δοκιμάζεις Mac n cheese και απλά πας για ύπνο χαμογελώντας από ευχαρίστηση!

ΓΙΑ ΠΙΤΣΑ στο Oggi Pasta & Pizza. Αν και φημίζεται για τις μακαρονάδες του, αν δεν έχετε δοκιμάσει την πίτσα του… τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Η καρδιά της παλιάς πόλης πλέον δίνει πολλές επιλογές σε φαγητό και διασκέδαση.

ΓΙΑ ΜΕΖΕ στην ταβέρνα Αγορά. Εδώ δεν χρειάζεται πολλή σκέψη, αφού ούτως η άλλως δεν σερβίρουν κάτι άλλο πέρα από επιλογή χορτοφαγικών και κρεατοφαγικών μεζέδων… έτσι ώστε να σε διευκολύνουν στην απόφαση!  Πολύ φιλικό περιβάλλον με τολμηρές γεύσεις που ξεφεύγουν από τους κλασσικούς παραδοσιακούς μεζέδες.

ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ Μίχαλος… χωρίς δεύτερη σκέψη. Από τα πιο παλιά και παραδοσιακά σουβλατζίδικα της πόλης, τεράστιες μερίδες, με φρέσκα γευστικά κρέατα.

Ο Ιωάννης Μαστορής είναι γενικός διευθυντής στο @antasia.beach.club, ιδιοκτήτης του @iclothing.gr το οποίο ετοιμάζει δυνατό comeback και content creator στην @opsis.group.

ΓΙΑ ΜΠΥΡΑ στο Beeroom. Το λέει και το όνομά του… και δεν ξέρω σίγουρα πόσα είδη μπύρας έχουν. Η εμπειρία που βιώνεις με το που φτάσεις στο σημείο είναι μοναδική. Αισθάνεσαι ότι άλλαξες πόλη, streetstyle culture, graffities στους τοίχους και αξεσουάρ που θες να τα κλέψεις να τα βάλεις στο σαλόνι σου (κυρίως τα μπασκετικά).

ΓΙΑ ΚΟΚΤΕΪΛ στο Kinky, το πιο in σε μικρογραφία μπαρ της Κύπρου. Είναι πάντα γεμάτο, είτε είναι Δευτέρα είτε Σάββατο. Μουσικάρες και πάνω από όλα «καθηγητές» στα κοκτέιλ (και από τους πρώτους διδάξαντες της πόλης)!

ΓΙΑ FINE DINING στο Antasia. No comments! Αν και είμαι υπεύθυνος του μαγαζιού και άρα όχι και τόσο αντικειμενικός, δεν έχω να πω και πολλά αφού τα λένε οι πελάτες μας! Ό,τι πιο όμορφο έχω επισκεφτεί, πάνω στη θάλασσα, απίθανο φαγητό όλες τις ώρες. Από τις ξαπλώστρες στην παραλία μέχρι το instagrammable σημείο on the top! Αξίζει να το δοκιμάσουν άπαντες… αφού αν δεν έχεις βιώσει παφίτικο ηλιοβασίλεμα, απλά δεν έζησες!

ΓΙΑ ΨΑΡΙ Ουζερί, στο ξενοδοχείο Αλμύρα. Τραπεζάκια δίπλα στο κύμα, υπέροχη θέα μέχρι το Κάστρο της Πάφου, πλούσιοι μεζέδες και φρέσκο ψάρι. Τα live από ρεμπέτικο μέχρι έντεχνο σου ανεβάζουν κι άλλο τη διάθεση!

Instagram: ioannismastoris