ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καλό φαγητό δίπλα στη θάλασσα, στο Santa Barbara Resto & Beach Bar

WIZ TEAM

Εκτός από τα πολύ trendy πολυδιαφημιζόμενα beach bars της κυπριακής ακτογραμμής, είναι και αυτά τα μαγαζιά που μας εκπλήσσουν ευχάριστα με την ποιότητα του φαγητού τους και το ονειρικό τοπίο που προσφέρουν ως θέα.

Ένας τέτοιος χώρος είναι και το Santa Barbara Resto & Beach Bar, στην Αργάκα, ένα εστιατόριο που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το μαγικό τοπίο της χερσονήσου του Ακάμα, προσφέροντας πρόγευμα, lunch, dinner, ακόμα και καφέ, γλυκό, μπίρες και κοκτέιλ πάνω στην παραλία.

Στο μενού θα βρείτε μαγειρευτά φαγητά αλλά και είδη σχάρας, με επιλογές πιάτων που έχουν μεσογειακό προσανατολισμό, και φυσικά επιρροές από την κυπριακή και την ελληνική παράδοση.

Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή πιάτα συγκαταλέγεται η πολύ χορταστική seafood pasta, ο νοστιμότατος ελληνικός μουσακάς, αλλά και το μαριναρισμένο σουβλάκι (χοιρινό και κοτόπουλο). Αξίζει μάλιστα να πούμε ότι οι πλείστες πρώτες ύλες (από τα κρέατα ως τα λαχανικά, ακόμα και οι πατάτες) έρχονται καθημερινά στο εστιατόριο, ολόφρεσκες, από παραγωγούς της περιοχής.

Εκτός από φαγητό, στο Santa Barbara μπορείτε να πάτε και για μπάνιο και κοκτέιλ, στις ξαπλώστρες και τις ομπρέλες που βρίσκονται κάτω ακριβώς από το εστιατόριο, απολαμβάνοντας reggae ακούσματα (ειδικά τα μεσημέρια).

Για την ιστορία, τέλος, να αναφέρουμε ότι η ονομασία Santa Barbara προέρχεται από την ομώνυμη εκκλησία που βρίσκεται στο χωριό, σε κοντινή απόσταση από το εστιατόριο.

Info
Τηλ. 96958290
Γρίβα Διγενή 200, Αργάκα, επ. Πάφου
Δ-Κ 10.00-21.00