ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κάνε κράτηση στο Farmyard, με ένα κλικ στο WiZ BookOnline

WIZ TEAM

Ενόψει τριημέρου, αν βρεθείς στην Πάφο και συγκεκριμένα στον πανέμορφο Κάθηκα, μια επίσκεψη στο εξαιρετικό από κάθε άποψη Farmyard (ένα από τα 50 Best Restaurants στο νησί), επιβάλλεται.

Κάνε την κράτησή σου πανεύκολα, από το κινητό, με ένα κλικ μέσω του WiZ BookOnline.

Το Farmyard είναι ένα εξαιρετικό οικογενειακό εστιατόριο, του οποίου το μενού έχει ασιατικό και διεθνή προσανατολισμό. Χαρακτηριστικά γνωρίσματά του είναι οι πληθωρικές γεύσεις, οι καλές πρώτες ύλες, η φιλική εξυπηρέτηση και οι value for money τιμές. Καλό θα ήταν να γνωρίζεις πως στο πλούσιο μενού του, μεταξύ άλλων θα βρεις πολλές επιλογές σε dim sum αλλά και επιλογές για vegan. Ειδικά για τους καλοκαιρινούς μήνες, την τιμητική της έχει η ωραία, μεγάλη βεράντα, με θέα στα αμπέλια της περιοχής.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, όπως ίσως ήδη γνωρίζεις, πρόκειται για την ολότελα νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σ’ όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/