ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλείσε τραπέζι πανεύκολα με ένα κλικ… στο By the Bridge

WIZ TEAM

Κράτηση πανεύκολα, με μόνο ένα κλικ, μέσω του WiZ BookOnline, σε ένα all day cafe restaurant, στο Πάρκο Ακροπόλεως, που προσφέρει μια δυνατή γαστρονομική εμπειρία με Tex-Mex επιλογών αλλά και αυθεντικού BBQ!

Πλέον λοιπόν έχουμε έναν έξτρα λόγο για επίσκεψη στο By the Bridge, αφού υπάρχει η δυνατότητα για online κράτηση, με ένα κλικ.

Με θέα στην καταπράσινη όαση, την τεχνητή λίμνη με το σιντριβάνι και τη μεγάλη υπερυψωμένη ξύλινη γέφυρα, από νωρίς το πρωί θα πας για καφέ και πρόγευμαbrunch, ενώ στο μενού θα βρεις από fajitas, tacos και burrito, μέχρι Original American Barbeque επιλογές από τον chef Αντρέα Προκοπίου. Ο χώρος φιλοξενεί συχνά βραδιές με ζωντανή μουσική και DJs, ενώ προσφέρεται και για business παρουσιάσεις, private events και parties.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται για την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σε όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BOOKONLINE