ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλείσε τραπέζι στο Jasmine Gastrobar, στη Λακατάμια, με ένα κλικ

WIZ TEAM

Μέσω του WiZ BookOnline.

Κλείνεις τραπέζι πανεύκολα, με ένα κλικ, και καταφθάνεις σε ένα από τα αγαπημένα fine dining εστιατόρια της Λευκωσίας για να απολαύσεις ωραίες γεύσεις, αλλά και κοκτέιλ, μέσω ενός μενού με μεσογειακή κατεύθυνση, που επιμελήθηκε ο executive chef Γιάννης Στανίτσας, δεχόμενος παράλληλα επιρροές από τη διεθνή κουζίνα αλλά και δουλεύοντας και με πολλά κυπριακά υλικά.

Το Jasmine Gastrobar υιοθετεί λοιπόν τη νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων για τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, την οποία προσφέρει το WiZ Guide, ο μεγαλύτερος οδηγός εξόδου στο νησί.

Όπως καλάς γνωρίζεις, πρόκειται για ένα προσεγμένο bar-restaurant στη Λακατάμια, του οποίου ο έντονος petrol χρωματισμός σε συνδυασμό με μια minimal αισθητική προσέγγιση, δημιουργούν μια καθηλωτική ατμόσφαιρα. Το παζλ συμπληρώνει το bar με signature cocktails αλλά και κλασικά σε μια διαφορετική εκδοχή. Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως το νέο μενού που λανσαρίστηκε πρόσφατα, προτείνει και μια σειρά από υπέροχα sushi.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται, όπως προαναφέραμε, για την ολότελα νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σ’ όλη την Κύπρο. Στόχος είναι η ψηφιακή μετάβαση των επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης στην Κύπρο.

Με ένα κλικ μπορείς να κάνεις κράτηση στον χώρο εστίασης ή διασκέδασης από το κινητό σου και θα λάβεις σε μήνυμα τις πληροφορίες της κράτησής σου. Στη φόρμα αίτησης για κράτηση υπάρχει προαιρετική δυνατότητα προ-παραγγελίας του φαγητού και επιλογής εσωτερικού ή εξωτερικού χώρου, αλλά και προσθήκης μηνύματος για διατροφικές ή άλλες επισημάνσεις.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/

Μπορείτε να κλείσετε τραπέζι κάνοντας κλικ στο αγαπημένο σας εστιατόριο ή μπαρ. Δείτε εδώ τα εστιατόρια που συμμετέχουν μέχρι στιγμής στη νέα υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων του WiZ Guide.