ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κλείσε τραπέζι στο Τοπικά Meze Bar με ένα κλικ στο Wiz BookOnline

WIZ TEAM

Κράτηση με ένα κλικ στο εστιατόριο που αναμφισβήτητα αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις των WiZ 50 Best Restaurants 2023, καταλαμβάνοντας την 7η θέση.

Το Τοπικά Meze Bar, στο κέντρο της Λευκωσίας, το οποίο συνδυάζει απροσδόκητα το παραδοσιακό με το νέο, σε μια κουζίνα με μεσογειακό προσανατολισμό και κυπριακό twist, υιοθετεί την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων για τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, την οποία προσφέρει το WiZ Guide, ο μεγαλύτερος οδηγός εξόδου στο νησί.

Εδώ θα απολαύσετε νόστιμα πιάτα (ψάρι και κρέας), με ενδιαφέρουσες χορτοφαγικές και vegan επιλογές, αρμονία στις γεύσεις, με εξαιρετικές πρώτες ύλες, φρέσκα τοπικά προϊόντα και βιολογικά με ονομασία προέλευσης. Από τα καλύτερα πιάτα του το ceviche λαβράκι, η κιμαδόπιτα, το κυπριακό σιτεμένο βοδινό μπον φιλέ, αλλά και οι τηγανιτές πατατούλες με μαγιονέζα τρούφας και καπνιστή πάπρικα. Πιάτα που συνδυάζονται με μια εκτενή λίστα κρασιών από κυπριακές και ελληνικές ετικέτες και ενδιαφέροντα κοκτέιλ. Πολύ φιλική εξυπηρέτηση με γνώση των πιάτων, είναι μια value for money εστιατορική επιλογή.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται για την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σε όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/

Κλείστε τραπέζι στο Τοπικά Meze Bar με ένα κλικ ΕΔΩ