ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κοκτέιλ ή γλυκό με candy floss στη Λευκωσία

WIZ TEAM

Όταν το μαλλί της γριάς, πέραν από τα φεστιβάλ, το βρίσκεις και σε ορισμένα από τα πιο σοβαρά μπαρ ή εστιατόρια της πόλης.

Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι στις μέρες μας το να δημιουργήσεις ιδιαίτερες συνταγές κοκτέιλ, με ευφάνταστους συνδυασμούς τόσο στην όψη όσο και στη γεύση, αποτελεί μια ολόκληρη επιστήμη. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τη ζαχαροπλαστική.

Σε ότι αφορά στην παρουσίαση πάντως, ανάμεσα στα πιο φωτογενή κοκτέιλ και γλυκά της Λευκωσίας συγκαταλέγονται και ορισμένα μέρος των συστατικών των οποίων αποτελεί το μαλλί της γριάς (candy floss).

Στο The Loft, στον 12ο όροφο του SiX, το νέο place to be της Λευκωσίας, μπορείς να απολαύσεις το Aviation από το section του μενού με τα Loft Specialty Cocktails. Ένα κατακόκκινο ποτό με gin, violtet syrup, πουρέ φράουλας και candy floss για γαρνιτούρα.



Στο The Powerhouse το Black Pearl είναι ένα ολόμαυρο ποτό με βάση τη βότκα και με εξωτική γεύση. Μοναδική παραφωνία στο total black look το candy floss.



Στο ίσως καλύτερο cocktail bar του νησιού (δεν το λέμε εμείς, αλλά οι συνεχείς παρουσίες του ανάμεσα στα Καλύτερα Μπαρ στον Κόσμο), στο Lost + Found, κατά καιρούς βγαίνουν συνταγές που τιμούν το candy floss, δίνοντάς μας μερικά από τα πιο instagrammable ποτά!



Στο Itameshi θα βρεις το Cherry Blossom Bonsai, ένα γλυκό με αναφορές στις διάσημες κερασιές της Ιαπωνίας (μιας και η κουζίνα του εστιατορίου είναι μια πρόσμιξη της ιταλικής με την ιαπωνική κουζίνα). Ένα πραγματικό έργο τέχνης, φτιαγμένο από εκλεκτή σοκολάτα Valrhona Guanaja, μαύρα κεράσια, κακάο και μαλλί της γριάς.