ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κράτηση με ένα κλικ στο Λυχνάρι, για σοβαρή κρεατοφαγία

WIZ TEAM

Στην επόμενη επίσκεψή σου στην Πάφο, κάνε κράτηση για σπέσιαλ μεζέ, σε μια τοπική ταβέρνα που προσφέρει τη δυνατότητα για σοβαρή κρεατοφαγία στην τουριστική, με ένα κλικ από κινητό ή tablet μέσω του WiZ BookOnline.

Στον ωραίο χώρο της ταβέρνας Λυχνάρι, με τη ρουστίκ διακόσμηση και την όμορφη αυλή, εδώ και τριάντα χρόνια (από το 1993) ψήνονται στη σχάρα και προσφέρονται ωραίοι μεζέδες, κυρίως για όσους αγαπούν την κρεατοφαγία. Εκτός από τον μεζέ, όλα τα είδη σχάρας προσφέρονται και α λα καρτ.

Θα λατρέψετε τις φρέσκες κυπριακές πατάτες, το σουβλάκι, την κρασάτη λούντζα που φτιάχνει ο ίδιος ο ιδιοκτήτης, Χρίστος Ξενοφώντος, αλλά και το σιάμαλι που έρχεται πάντα ως κέρασμα με τον μεζέ.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται για την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σ’ όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/