ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Κράτηση στο Ταβερνάκι «Ο Φίλιππος» με ένα κλικ στο WiZ BookOnline

WIZ TEAM

Κλείνεις τραπέζι πανεύκολα, online, και επισκέπτεσαι μία από τις αγαπημένες ταβέρνες της Λευκωσίας για να απολαύσεις παραδοσιακές κυπριακές γεύσεις! Είναι όσο απλό ακούγεται.

Το Ταβερνάκι «Ο Φίλιππος» υιοθετεί την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων για τις επιχειρήσεις εστίασης και διασκέδασης, την οποία προσφέρει το WiZ Guide, ο μεγαλύτερος οδηγός εξόδου στο νησί.

Ένα ταβερνάκι που διατηρεί ατόφια την υφή του παλιού μαγαζιού, ένα μαγαζί οικείο και φιλόξενο. Μερακλίδικη κατάσταση με νόστιμους κυπριακούς μεζέδες, μαστοριά στη σχάρα, καθαρές γεύσεις με διαλεγμένες πρώτες ύλες και φρέσκα προϊόντα εποχής. Εξαιρετικό το αρνίσιο σουβλάκι, λουκούμι το οφτό κλέφτικο στον ξυλόφουρνο. Στον Φίλιππο θα δείτε οικογένειες, φίλους και νεαρόκοσμος, λόγω και των καλών τιμών.

Σε σχέση με τον WiZ BookOnline, πρόκειται για την υπηρεσία διαχείρισης κρατήσεων, από το WiZ Guide, τον μεγαλύτερο οδηγό εξόδου στο νησί, ο οποίος περιλαμβάνει άνω των 2000 επιχειρήσεων εστίασης και διασκέδασης σε όλη την Κύπρο.

Διαβάστε περισσότερα για το WiZ BookOnline εδώ, ή εγγραφείτε στην υπηρεσία εδώ: https://cyprus.wiz-guide.com/wiz-book-online/