ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λέμε Eviva με κοκτέιλ ή ούζο

WIZ TEAM

Ένα ποτάδικο με χαρακτήρα, στην περιοχή της παλιάς αγοράς, στο κέντρο του «Κτήματος», όπου αναλόγως διάθεσης μπορείς να απολαύσεις κοκτέιλ αλλά και ούζο.

Στο Eviva Drinkery με την industrial αισθητική, αν πας Τρίτη θα ακούσεις live μουσική (σύγχρονο pop), αν πας Πέμπτη θα ακούσεις ακουστικό έντεχνο, ενώ Παρασκευή και Σάββατο στο μαγαζί υπάρχει DJ, κάνοντας κατάσταση με ανεβαστική pop (ελληνικά και ξένα). Pop παίζει και τις υπόλοιπες μέρες, είτε μέσω θεματικών βραδιών που ποντάρουν στα 80s, στα 90s και τα 00s, είτε με μουσικές του σήμερα.

Ένα ωραίο μαγαζί στην καρδιά της Πάφου, στο Κτήμα, σε μια περιοχή που σφύζει από ζωή, το οποίο αξίζει να έχεις υπόψη για την επόμενη εκεί επίσκεψή σου.

Φαγητό δεν θα βρεις στο μενού, παρά μόνο πιατέλες με τυριά, αλλαντικά και φρούτα, οπότε παράγγειλε μία και επέλεξε απλώς το ποτό σου, ανάμεσα σε κοκτέιλ, ούζο, μπίρα, ή κάτι από τα υπόλοιπα spirits (gin, βότκα, ουίσκι, ρούμι κλπ).

Σε ότι αφορά στον κατάλογο με τα κοκτέιλ, αυτός περιλαμβάνει δέκα επιλογές, με πρώτα και καλύτερα τα signature Eviva και Strawberry Moscow. Και τα δύο είναι πολύ δροσιστικά -το πρώτο έχει ως βάση το λικέρ μαστίχα και το δεύτερο τη βότκα αλλά και τη ginger beer.

Info
Τηλ. 96036161
Κωνσταντίνου Κανάρη 25-29, Πάφος
ΤΡ-Κ 20.00-02.00