ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νέο σποτ για brunch-lunch στη Λεμεσό

WIZ TEAM

Σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων από τη θάλασσα!

Τα ξενοδοχεία της Louis Hotels δεν χρειάζονται συστάσεις. Στη Λεμεσό, για παράδειγμα, ένα από τα πιο σημαντικά ξενοδοχεία της πόλης είναι χωρίς αμφιβολία το Royal Apollonia, μέλος της Elegant Collection by Louis Hotels.

Συστάσεις φυσικά δεν χρειάζονται ούτε τα εστιατόρια του ξενοδοχείου, μιας και το πολύ δημοφιλές Akakiko όσο και το ελληνικό Alati, αλλά και  το Aura Dining, το οποίο κάθε βράδυ έχει θεματικό μπουφέ (ελληνικό, κυπριακό, μεξικάνικο, μεσογειακό κ.λπ.), έχουν όλα τους φανατικούς θαμώνες τους.

Σε σχέση με το τελευταίο, εδώ και μερικές βδομάδες η ομάδα του ξενοδοχείου με επικεφαλής τον head chef Πολύδωρο Πολυδώρου, έχει ετοιμάσει ένα πλουσιοπάροχο brunch το οποίο προσφέρεται τις Κυριακές από τις 12.00 μέχρι τις 15.00.

Με θέα τη θάλασσα που βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα μακριά και δίπλα στα πανύψηλα δέντρα του κήπου του ξενοδοχείου, μπορείτε να απολαύσετε ένα Royal brunch-lunch, με κλασσικά πιάτα του είδους αλλά και πολλές σπέσιαλ προτάσεις.

Την Κυριακή που βρεθήκαμε εκεί ξεχωρίσαμε το πολύ νόστιμο Quiche Lorraine, τα αυγά ποσέ πάνω σε english muffin δικής τους παραγωγής, αλλά και το Shakshuka, που επίσης σερβίρεται με αυγά ποσέ, chorizo και σπανάκι, και το οποίο αναμφίβολα ήταν ανάμεσα στα highlights μενού. Το brunch-lunch μενού περιλάμβανε επίσης καπνιστούς σολομούς που καπνίζονται από την ομάδα του ξενοδοχείου, τα δικής τους παρασκευής αλλαντικά, ποιοτικά τυριά, ωραία burrata salad, νόστιμο ψητό κουνουπίδι με σος chimichurri, αρνί, ribeye, καθώς και διάφορες αρτοπαρασκευές.

Περισσότερα για το Royal Apollonia και τις προσφορές για τα τριήμερα ΕΔΩ.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Wiz Guide (@wiz_guide)