ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Nobu Matsuhisa και Giorgio Locatelli στο γαστρονομικό event της χρονιάς, στο AMARA Hotel

WIZ TEAM

Το AMARA πρωτοπορεί και για πρώτη φορά παρουσιάζει, στις 23 Ιουνίου, μία «Joint Cocktail Party» εμπειρία, από τον παγκοσμίως βραβευμένο Ιάπωνα chef Nobu Matsuhisa και τον βραβευμένο με αστέρι Michelin chef Giorgio Locatelli.

Μία κοινή γαστρονομική -υψηλού επιπέδου- εμπειρία, στην οποία θα πρωταγωνιστήσει, εκτός από την αγάπη για τη μαγειρική τέχνη, η αριστεία των πρώτων υλών, η δημιουργικότητα σε όλες της τις εκφάνσεις, οι πλούσιες γεύσεις και αρώματα, αλλά κυρίως θα συνενώσει δημιουργικά τις διαφορετικές καταβολές του κάθε σεφ.

Το κοινό αυτό cocktail party θα προηγηθεί του δείπνου, όπου κάνοντας την κράτησή σας θα έχετε την ευκαιρία να γευτείτε ξεχωριστά «τσιμπήματα» από τους δύο σεφ!

Από τις 18:00 μέχρι τις 20:00 θα υπάρχουν signature nibbles από τους chef Nobu Matsuhisa και Giorgio Locatelli. Συνοδεύστε τα με ένα signature cocktail, εμπνευσμένο από τους σεφ.

Ακόμη, μη χάσετε την ευκαιρία να επισκεφτείτε τα ομώνυμα εστιατόρια στο ξενοδοχείο AMARA και να τους γνωρίσετε από κοντά. Από τις 22 μέχρι τις 23 Ιουνίου, περάστε από το Matsuhisa Limassol να γευτείτε το special Omakase και να γνωρίσετε από κοντά τον chef Nobu San.

Θα σας εντυπωσιάσει επίσης το μενού στο Ristorante Locatelli, όπου από τις 23 μέχρι τις 26 Ιουνίου θα βρείτε εκεί τον chef Locatelli για να σας περιγράψει λεπτομερώς το κάθε πιάτο του.

Οι καταξιωμένοι σεφ μέσα από την «Joint Cocktail Party» εμπειρία, ένα ξεχωριστό γαστρονομικό ταξίδι που δεν πρέπει να χάσει κανείς, θα φέρουν νέα δεδομένα και νέο αέρα στη γαστρονομία της Κύπρου!

Info
AMARA
Λεωφ. Αμαθούντος 95, Λεμεσός
Τηλ. 25828333