ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Oreste Mancini ανανεώνει τη γαστρονομική ταυτότηταστο του Amara

WIZ TEAM

Το AMARA ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον ταλαντούχο και δυναμικό σεφ Oreste Mancini, ο οποίος αναλαμβάνει ως Executive Chef των εστιατορίων του πολυτελούς ξενοδοχείου!

Ως ένας καλλιτέχνης της γεύσης, με ιταλικές ρίζες, ο Mancini φέρνει μαζί του μια ιστορία γεύσεων και πάθους για υψηλή γαστρονομία. Με περισσότερα από 30 χρόνια εμπειρίας σε διεθνή πέντε αστέρων ξενοδοχεία και εστιατόρια, ο Mancini δεν είναι απλώς ένας σεφ, αλλά μια γαστρονομική φιγούρα που έχει σημαδέψει τον κόσμο με τις δημιουργίες του. Έρχεται για να φέρει στην ομάδα του AMARA εκλεπτυσμένες και out-of-the-box επιλογές που θα συνθέσουν το τέλειο σκηνικό για όλους τους επισκέπτες και θα απογειώσουν τη γαστρονομική τους εμπειρία.

Από την Ιταλία στο Καζακστάν και από τη Μέση Ανατολή έως την Ασία, ο σεφ Mancini έχει αφήσει το αποτύπωμά του σε κάθε γωνιά της γης. Τώρα, είναι η σειρά του AMARA να γίνει η επόμενη σελίδα στο βιβλίο των επιτυχιών του.

Αυτή η συνεργασία αποτελεί σημαντική πρόσθετη αξία για το AMARA Hotel.

Υπενθυμίζουμε ότι στο Amara Hotel φιλοξενούνται τρία εστιατόρια με γαστρονομία πολύ υψηλού επιπέδου, το Ristorante Locatelli, το Matsuhisa Limassol και το Nerea (όλα βρίσκονται στη λίστα με τα WiZ 50 Best Restaurants) και πως πολύ σύντομα εντός του ξενοδοχείου θα λειτουργήσει και το δημοφιλές Beefbar.

Amara
Αμαθούς 95, Άγιος Τύχωνας, Λεμεσός
www.amarahotel.com | IG: www.instagram.com/amarahotelcy