ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο σεφ Σταυρής μάς αποκάλυψε πώς θα είναι το εστιατόριό του

WIZ TEAM

Πότε θα λειτουργήσει, πού θα βρίσκεται και ποιο θα είναι το concept του.

Τις τελευταίες μερικές μέρες ο σεφ Σταυρής Γεωργίου έκανε γνωστό ότι κάτι καινούργιο ετοιμάζει, εννοώντας ένα νέο εστιατόριο. Όπως είδαμε στα stories που ανέβασε στα social media, το νέο εστιατόριό του βρίσκεται ακόμα σε πρώιμο στάδιο.

Μιλώντας στο WiZ, ο σεφ Σταυρής ανέφερε ότι το εστιατόριό του θα είναι έτοιμο μετά το φετινό καλοκαίρι, εκτός απροόπτου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο συγκεκριμένα. Αυτό θα βρίσκεται στη Λάρνακα, κοντά στο K-Cineplex.

Η κουζίνα και το μενού θα έχουν street food φιλοσοφία, με πολλά από τα πιάτα να ψήνονται στα κάρβουνα, ενώ θα προσφέρονται επίσης ποτά και διάφορα ροφήματα. Αρχικά, ο χώρος θα λειτουργεί μόνο βράδυ, για dine in και take away, ενώ στην πορεία θα προστεθεί το μεσημέρι αλλά και το delivery.

Ο χώρος θα έχει industrial concept σε ότι αφορά στο interior, με μεγάλη εξωτερική αυλή, ενώ αυτό που μάθαμε από τον σεφ είναι πως θα απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας.

Αν και υπάρχει ήδη το όνομα, εντούτοις ο Σταυρής Γεωργίου επιλέγει να μην το αποκαλύψει στην παρούσα φάση. Υπάρχει, όπως μας είπε, marketing plan, οπότε θα ενημερωνόμαστε σχετικά σύμφωνα με το πλάνο.

Νέο μενού στο 1842

Σε ότι αφορά στα υπόλοιπα επαγγελματικά νέα του ίδιου, αυτό το διάστημα δουλεύει πάνω στο νέο μενού του δημοφιλούς 1842 στον Φαρμακά. Συγκεκριμένα, από 1η Απριλίου θα λανσαριστεί νέο μενού, με καινούργια πιάτα και αρκετά νέα γλυκά. Η βασική διαφοροποίησή του από το προηγούμενο μενού είναι πως θα έχει αρκετές προτάσεις και για lunch (εκτός από το ήδη υπάρχον brunch), με κάποια κυρίως πιάτα, αξιοποιώντας φυσικά τα τοπικά φρέσκα προϊόντα του χωριού.

Πηγή φωτογραφίας