ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Οφτό season is on: 6 take away επιλογές στη Λευκωσία για να το απολαύσεις

WIZ TEAM

Καθώς καλοκαιριάζει, η μπίρα, το οφτό κλέφτικο και οι αυλές έχουν την τιμητική τους. Μπορεί ακόμα να μην μπορούμε να απολαύσουμε τις αυλές των εστιατορίων, μπορούμε όμως να γευθούμε οφτό κλέφτικο και παγωμένες μπίρες στη δική μας αυλή, αφού πολλά μαγαζιά έχουν ξεκινήσει τις υπηρεσίες delivery και take away. To Wiz σάς τα παραθέτει, εσείς απλώς κάντε τις παραγγελίες σας εγκαίρως.

H ταβέρνα του Θεοδόση

Η ταβέρνα του Θεοδόση λειτουργεί με την υπηρεσία παραλαβής φαγητού (take away) αλλα και delivery. Μεταξύ άλλων νόστιμων πιάτων της κυπριακής κουζίνας μπορείτε να παραγγείλετε το Κλέφτικο Συρτόν Οφτό και το λατρεμένο σας πιλάφι με πατάτες στον ξυλόφουρνο στο τηλέφωνο 22621537.

Ταβερνάκι ''Ο Φίλιππος''

Η ταβέρνα του Θεοδόση λειτουργεί με την υπηρεσία παραλαβής φαγητού (take away) αλλά και delivery. Μεταξύ άλλων νόστιμων πιάτων της κυπριακής κουζίνας μπορείτε να παραγγείλετε το συρτό οφτό κλέφτικο και το λατρεμένο σας πιλάφι με πατάτες στον ξυλόφουρνο στο τηλέφωνο 22621537.

Το Στενορύμι

Το Στερονύμι ή «στενό σοκάκι» όπως σημαίνει το όνομά του προσφέρει υπηρεσίες delivery και take away. Οφτόν κλέφτικο (Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο)  παραδοσιακοί μεζέδες και καλοψημένα κρεατικά με καλές πρώτες ύλες έρχονται στην πόρτα σας φτάνει να καλέσετε στο 22876543.

Μέλισσος

Η ταβέρνα που βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο του Αγίου Παύλου και φημίζεται για τις μεγάλες μερίδες συρτού οφτού που προσφέρει. Ο χώρος λειτουργεί καθημερινά με υπηρεσίες take away.

Kυριάκος

Η ταβέρνα Κυριάκος για πάνω από τρεις δεκαετίες, σερβίρει παραδοσιακό και πεντανόστιμο οφτό κλέφτικο, σε έναν απλό χώρο με αυλή και κληματαριά, στην αρχή της Παλλουριώτισσας. Η ταβέρνα λειτουργεί με delivery και take away ενώ συντομά θα γίνονται κρατήσεις και στα τραπέζια της αυλής. Μπορείτε να κάνετε την παραγγελία σας στο 22432750 και στο 99630389 .

Οδόφραγμα

Το παλιό γκαράζ που μεταμορφώθηκε σε ταβέρνα με άρωμα γειτονιάς και κλασικές γεύσεις στο οδόφραγμα του Aγίου Δομετίου εδω και λιγες μερες πυροσε τον φουρνο και ξεκινησε να προσφερει αγαπημενο οφτο. Για take away παραγγελεις στο 99657270.